Football League: Η ΑΕΚ νίκησε 4-1 τα Χανιά με το μυαλό στο Φάληρο

Η ΑΕΚ των αλλαγών καθάρισε εύκολα με τα Χανιά (4-1) και τώρα στρέφει όλη την προσοχή της στο... ραντεβού με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας!

Η ΑΕΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στα Χανιά, επικρατώντας με 4-1 για την 16η αγωνιστική της Football League και πλέον στρέφει την προσοχή στο κύπελλο και τον ΟΣΦΠ.

Στο 14΄ μετά από εκτέλεση,  κόρνερ του Ντούνη η μπάλα έφτασε στον Ανάκογλου που δε  δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την Ενωση.

Στο 29΄ ο Λαμπρόπουλος πήρε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρόβα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά.

Στο 35΄ ο Κρητικός κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Ανάκογλου και ο Πάγκαλος ευστόχησε κάνοντας το 2-1 για τους Κρητικούς.

Στο 53΄ ο Ανάκογλου πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στο ματς, ενώ στο 83΄ ο Αραβίδης έκανε το 4-1 για την Ενωση έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Μπαρμπόσα.

Στην ΑΕΚ στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην κρίσιμη αναμέτρησης της Τετάρτης (11/02) κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο για το θεσμό του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ:
Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου (77' Ανάκογλου), Ντακόλ (43' Αραβίδης), Μπαρμπόζα, Ντούνης (70' Γιόχανσον), Μπρέσεβιτς.

ΧΑΝΙΑ: Σικαλιάς, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντέων, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Νγκουέμ (57' Γκούμας), Πάγκαλος, Γκονσάλες, Ρόχας (68' Αλέκου), Κρητικός.

Πηγή: skai.gr