ΠΑΟΚ: Παραίτηση Αναστασιάδη, διαμαρτυρία οπαδών στην Τούμπα

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" (3-1). Ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου ότι υπέβαλε την παραίτησή του, κίνηση για την οποία είχε ενημερώσει τους παίκτες του από το ημίχρονο!

«Αφήσαμε και πέρασε ένα ημίχρονο χωρίς σουτ. Είναι ντροπή για όλους μας. Την ευθύνη τη φέρω εγώ. Είπα στους παίκτες από το ημίχρονο ότι δεν έχω καμία δουλειά και καμία σχέση με αυτό που βλέπω και ότι θα θέσω στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή μου. Τους το είπα και τώρα. Το είπα και στον κ. Αγγελίδη.

Είμαι ο τελευταίος που θα δημιουργήσω πρόβλημα. Η απόφαση είναι της διοίκησης. Αν θέλει να παραμείνω ως το τέλος ή για όσο θέλει θα είμαι εδώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γι' αυτό που είδα. Με αυτό που κάνω νομίζω ότι λύνω τα χέρια των ανθρώπων που είναι από πάνω. Δεν φεύγω είμαι εδώ. Ποτέ δεν έφυγα αν αυτό δεν έγινε με συνοπτικές διαδικασίες», είπε αρχικά ο κ. Αναστασιάδης, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Μπορεί να φύγει κανένας άλλος εκτός από εμένα; Εγώ είπα στην αρχή ότι πάμε για πρωτάθλημα. Αυτή η κατάσταση είναι από τον Αστέρα. Είμαστε οκτώ βαθμούς πίσω. Στην Ελλάδα είμαστε. Ένα ταρακούνημα χρειάζεται η ομάδα.

Εγώ δεν πιστεύω ότι για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ με αυτά τα προβλήματα, χρειάζεται προπονητή. Δεν μου αρέσει αυτό που λέω για την ομάδα του ΟΦΗ, της δίνω συγχαρητήρια. Ίσως δεν μπόρεσα να πείσω. Ποιος φταίει γι' αυτό;».

Διαμαρτυρία στην Τούμπα

Παράλληλα, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ (Θύρα 4, Σύνδεσμος Νεάπολης) οργανώνουν ειρηνική διαμαρτυρία έξω από την Τούμπα για την εικόνα της ομάδας τους, με αποκορύφωμα την ήττα στην Κρήτη.

Ολα αυτά γίνονται πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αναμέτρηση που έχει χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr