Κλείσιμο

Super League: Ο Ολυμπιακός νίκησε (0-2) τη Βέροια που έπαιζε με εννιά παίκτες

Τη διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στους πέντε βαθμούς αύξησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 της Βέροιας, που τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μπαλάφα (12’) και Μπατιόν (76’).

Οι Πειραιώτες έδειξαν μπλοκαρισμένοι από τους γηπεδούχους στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την αποβολή του Μπαλάφα να μην βοηθάει. Αντίθετα, η Βέροια άγγιξε το γκολ στο 18’, όμως η κεφαλιά του Μπατιόν σταμάτησε στο δοκάρι του Μέγιερι.

Στην συνέχεια, ο Ολυμπιακός έδειξε να πατάει καλύτερα, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ούτε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να χάνουν μέτρα στο γήπεδο, κάτι που έφερε και το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» στο 71’ με δράστη τον Μήτρογλου.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα της Ημαθίας με την αποβολή του Μπατιόν, αλλά και το τέρμα του Ντοσεβί στο 87’, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Μπράβο (68' λ.τ. Γεωργιάδης), Μαλόν, Όστοϊτς, Βεργώνης (75' Ναζλίδης), Μπατιόν, Ντουμίτρου (68' Βάθκεθ), Μπαργκάν, Καλτσάς, Μπαλάφας.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού (62' Χάρα), Μανιάτης, Κασάμι, Αφελάι (62' Ντομίνγκες), Ντοσεβί, Φορτούνης (73' Ντουρμάζ), Μήτρογλου.
Πηγή: skai.gr