Παναθηναϊκός: Σκληρό μήνυμα της διοίκησης στους ποδοσφαιριστές

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία παιχνίδια και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος από τη Skoda Ξάνθη, προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και συνομίλησε με τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, επιθυμώντας να μάθει τις αιτίες για την κακή απόδοση τους.

Η επίσκεψή του διήρκεσε αρκετή ώρα, ενώ οι Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Δημήτρης Σαραβάκος και Γιάννης Αναστασίου εξέφρασαν τις απόψεις τους για όσα συμβαίνουν.

Ο κ. Αλαφούζος επισήμανε στους τέσσερις άνδρες, ότι δεν ανέχεται να παρακολουθεί τέτοιο θέαμα και τόνισε ότι η ανοχή του εξαντλείται, συμπληρώνοντας, ότι δεν αρμόζουν στον Παναθηναϊκό ανάλογα αποτελέσματα.

Το μήνυμα της διοίκησης μετέφερε στους ποδοσφαιριστές ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος τους κατέστησε σαφές πως, όσοι δεν ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, θα τεθούν στο περιθώριο.

«Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι, ότι ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος και το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε αντιληφθεί τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για την ομάδα αυτή. Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα.

Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν που παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα. Επίσης, επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μην νομίζετε ότι η χρονιά τελείωσε. Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας και αυτοί που μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες» ήταν τα λεγόμενα του Βόκολου.

Κατόπιν, ακολούθησε μακρά συζήτηση ανάμεσα στον Γιάννη Αναστασίου, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.
Πηγή: skai.gr