Κοντονής: Καμία ανοχή στη διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος N. Κοντονής στη σημερινή (29/01) ομιλία του προς τους εργαζομένους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης, αλλά και του ίδιου για αξιοκρατία, διαφάνεια και χρηστή διοίκηση παντού.

Μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Διαχειριζόμαστε τα χρήματα του φορολογούμενου Έλληνα πολίτη και αυτά τα χρήματα είναι ιερά. Καμία ανοχή, καμία δικαιολογία σε θέματα διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Και σας παρακαλώ σε αυτό που λέω να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, γιατί η Υπηρεσία μας έχει να κάνει με έργα, μελέτες, επιχορηγήσεις, και ξέρετε πολύ καλά ότι έχει ματώσει ο ελληνικός λαός από παρόμοια θέματα».

Ο κ. Κοντονής τόνισε ότι η πρώτη εικόνα, που αποκόμισε από όλους όσοι τον ενημερώνουν, είναι εξαιρετική κι αναφέρθηκε στα πρώτα προβλήματα που διαπίστωσε με την ανάληψη και επίσημα των καθηκόντων του, όπως είναι η διαμόρφωση του νέου Οργανισμού και η λειτουργία του.

Επίσης, διαβεβαίωσε τους εργαζομένους ότι πρέπει να νιώθουν ασφαλείς, τονίζοντας πώς η διαθεσιμότητα, που είχε ως αποτέλεσμα τη διαίρεση και τον διχασμό, έχει τελειώσει, όπως και το κομματικό και πελατειακό κράτος.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr