Εκπρόσωποι της FIFPro στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκη

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της FIFPro, Τέο Φαν Σένγκελεν και τον νομικό της σύμβουλο Χόφμαν Μπάουερ είχε την Τετάρτη (28/1) ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Το παρών στην συνάντηση έδωσαν και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ Παυσανίας Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος, ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης, ο υπεύθυνος οικονομικών της Football League Γιώργιος Στούπας, ενώ τον ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν οι Διονύσης Δημόπουλος (πρόεδρος), Κώστας Πούλιος (γενικός γραμματέας), Σταμάτης Συρίγος (ταμίας), με τους νομικούς συμβούλους του Συνδέσμου Μανώλη Αλαφραγκή και Θανάση Μακρυνιώτη.

Στη συζήτηση που έγινε εκφράστηκε ικανοποίηση για την συνεργασία της ΕΠΟ με τις λίγκες και τους οργανισμούς που εκπροσωπούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με την πρόθεση όλων να είναι να συνεχιστεί, προκειμένου να λυθούν αρκετά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ των λύσεων που προτάθηκαν ήταν και η προοπτική κανονιστικών τροποποιήσεων για την πιο εύρυθμη λειτουργία της οικονομικής σχέσης μεταξύ ποδοσφαιριστών και συλλόγων.

* Η φωτογραφία είναι από το site της ΕΠΟ.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr