Ανακοινώθηκε η ανανέωση του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το τριφύλλι το γεγονός της επέκτασης του συμβολαίου του Μπερκ έως το 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018".

«Γι' αυτό ανανέωσα»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο. Όλοι στο Σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον», δήλωσε ο Μπεργκ μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Σειρά ο Τριανταφυλλόπουλος

Από εκει πέρα σειρά παίρνει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Η ανανέωση του νεαρού αμυντικού θα πάει από την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο είναι καθαρά τυπικό το θέμα. Επίσης, ο Αναστασόπουλος θα πάει κι αυτός όπως και ο Γιαννιτσάνης στην Λαμία, ως ελεύθερος, με ένα ποσοστό μεταπώλησης.

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Πηγή: skai.gr