Παναθηναϊκός: Γενική είσοδος 10 ευρώ στη ρεβάνς με την Ξάνθη

Οι «πράσινοι» έφυγαν από την ακριτική πόλη με το ισόπαλο 1-1 στο πρώτο ματς της φάσης των «16», σε ένα παιχνίδι που ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ ακολούθησε ανακοίνωση από τον ισχυρό άνδρα της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο, που δεν έμεινε αναπάντητη από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια της ρεβάνς:

Με γενική είσοδο 10 Ευρώ ο επαναληπτικός Κυπέλλου με τη Ξάνθη

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ΟΤΕ με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης», την Πέμπτη 29/1, στις 19:00

Η διάθεση των εισιτηρίων ορίστηκε με γενική είσοδο 10€ σε όλες τις Θύρες, με 15€ στη Θύρα 10 και 30€ στη Θύρα 3. Η διάθεση ξεκινά σήμερα για όλους τους φιλάθλους τόσο ηλεκτρονικά από το επίσημο site της ομάδας pao.gr όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου μας στη Θύρα 4 της Λεωφόρου (9:30 με 17:30). Την ημέρα του αγώνα η διάθεση θα γίνεται από το πρωί στις 9:30 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν έως 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα με την παρουσία μας και την ωθούμε στη νίκη μόνο με τη φωνή μας. Ραντεβού τη Λεωφόρο.
Πηγή: skai.gr