Κλείσιμο

«Πρέπει να τα γράψετε αν σας επιτρέπουν οι αρχισυντάκτες»

Για την υπομονή που είχαν οι παίκτες του μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλλονής (1-0), ενώ έκανε και ένα ιδιαίτερο σχόλιο στους δημοσιογράφους με νόημα.

«Ηταν το έβδομο παιχνίδι μέσα σε 19 μέρες και το σημαντικό είναι, ότι ξέραμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που αμύνεται καλά και το έδειξε αυτό. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, γιατί δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Σε αυτά τα παιχνίδια όταν μπαίνει το εύκολο και γρήγορο γκολ θα αγχωθείς και ο αντίπαλος θα κάνει ό,τι πρέπει να σε εκνευρίσει.

Δείξαμε ωριμότητα και υπομονή και καταφέραμε να πάρουμε τρεις πόντους κρατώντας το μηδέν για μία ακόμα φορά. Συνεχίζουμε για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο Κύπελλο», δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των "πρασίνων", ενώ για τα 20-13 φάουλ υπέρ της Καλλονής πρόσθεσε:

"Ισως πρέπει να τα γράψετε αν σας το επιτρέπουν οι διευθυντές ή αρχισυντάκτες. Δεν είναι φυσικό με 65% κατοχή μπάλας να κερδίζει ο αντίπαλος 25 φάουλ κι εμείς πέντε. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς.

Παίζουμε τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο και ίσως δεν αρέσει. Καταντάει κουραστικό να λέμε το ίδιο πράγμα. Αν δεν ασχοληθείτε κι εσείς για να δείτε τι συνέβη σε πολλά παιχνίδια με τα φάουλ. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με ισορροπημένη κατοχή ήταν λίγο υπέρ μας τα φάουλ".
Πηγή: skai.gr