«Ψήφισε» νίκη ο Παναθηναϊκός, 1-0 την Καλλονή με Μπεργκ

Ο Σουηδός επιθετικός με γκολ που πέτυχε στο 78ο λεπτό, έκαμψε την αντίσταση της Καλλονής και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη με 1-0. Μέτριος ο Παναθηναϊκός και αποσυντoνισμένος από το κακό ξεκίνημα και του διαιτητή…

Με... πέναλτι που δεν έδειξε ο Γιάχος ξεκίνησε το ματς στο 11' σε τράβηγμα του Τσαμπούρη στον Μπεργκ. Πολλά τα γεμίσματα στην περιοχή από τα μπακ του ΠΑΟ, χωρίς να βρουν στόχο. Καλός ο Πέτριτς, αλλά δεν έφτασε ποτέ κοντά στο γκολ. Λίγο πριν το ημίχρονο, ο Σίλντεφελντ έχασε μεγάλη ευκαιρία με προβολή.

Στην επανάληψη, η εικόνα του ματς ήταν ίδια. Ο Αναστασίου στο 52ο λεπτό πέρασε τον Καρέλη στο ματς, και στο 78' ο Έλληνας επιθετικός έδωσε την ασίστ στον Μπεργκ, ο οποίος από κοντά λύτρωσε τον ΠΑΟ από μία «γκέλα» που θα ήταν καταστροφική.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός υπέφερε για να βρει το προβάδισμα στο σκορ, έχοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι εφ' όσον πετύχει γκολ, θα πάρει και τη νίκη. Δεν είχε τις ευκαιρίες προηγούμενων αγώνων, είχε την επιθετική διάθεση, αλλά όχι και τον τρόπο να την μεταφράσει σε τέρμα, απέναντι σε μία Καλλονή που δεν είχε υψηλές βλέψεις, αλλά έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει το καλύτερο που μπορούσε, δηλαδή τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός
: Στιλ, Μπούρμπος (73' Ατζαγκούν), Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς (52' Ντίνας), Κλωναρίδης (52΄Καρέλης), Πέτριτς, Μπεργκ.

ΑΕΛ Καλλονής: Χογκ, Τσαμπούρης, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Πιπίνης, Μίνγκας, Λεοζίνιο, Καλτσάς (81' Αγρίτης), Άλβες (85' Στεφάνοβιτς), Καμαρά (62΄Ναβάρο), Μανούσος.
Πηγή: skai.gr