Κλείσιμο

Βασιλαράς: O Παναθηναϊκός καταγγέλλει, μιλάει και ενοχλεί

Δικαιολογημένη χαρακτήρισε την «έκρηξη» του Γιάννη Αναστασίου, μετά το τέλος του Ξάνθη-Παναθηναϊκός, ο Νικόλας Βασιλαράς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στα παράπονα που έχουν οι «πράσινοι» από την διαιτησία, αλλά και στις αντιδράσεις του «Ολλανδού».

Αφορμή για την παρέμβασή του, αποτέλεσε ένα σχόλιο που ακούστηκε στην εκπομπή του Νοvasport FM 94,6. «Ζήτησα να βγω, αν και δεν υπήρχε τέτοιος σκοπός. Άκουγα το πώς κατέληξε η συνομιλία σας με τον Τάσο (σ.σ. Νικολογιάννη) και δεν τον είδα και καθόλου χαρούμενο… Και αυτά είναι δικά σας θέματα, οικογενειακά, όταν μιλάτε για εσάς. Όταν μιλάτε για τον Παναθηναϊκό είναι και δικά μας. Από ότι έχω καταλάβει πρέπει να σε παίρνουμε τηλέφωνο πριν βγάλουμε μια ανακοίνωση, αν συμφωνείς ή όχι. Εσύ διαφωνείς για την ανακοίνωση που βγάλαμε κατά της Ξάνθης, η οποία δεν έβγαλε ανακοίνωση κατά του Παναθηναϊκού. Γνωρίζεις κάτι επ' αυτού; Ο κ. Αναστασίου είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και είμαστε ένα με τον Αναστασίου», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του κ. Βασιλαρά απαντώντας σε τοποθέτηση δημοσιογράφου του σταθμού για το θέμα.. Για την Ξάνθη, το μόνο που μπορούμε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Κάτι τους πονάει, και πάνε να βγάλουν ρετσινιά. Δικό τους πρόβλημα είναι, δεν είναι δικό μας και το υπενθυμίζουμε σε κάθε ευκαιρία».

Στη συνέχεια ο Νικόλας Bασιλαράς μίλησε για:

Για την αντίδραση του Γιάννη Αναστασίου: «Δυο λόγια για τον Αναστασίου, καθώς άκουσα κι από εσάς και από άλλους συναδέλφους κάποια πράγματα, ότι έκανε λάθος ο Αναστασίου, ότι φταίει ο Αναστασίου και να τον.. σταυρώσουμε τον Αναστασίου. Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με τα λεγόμενά του και επειδή τον τελευταίο καιρό συχνά ο άνθρωπος χάνει λίγο την ψυχραιμία του, εμείς του δίνουμε δίκιο και θα σας πω δυο λόγια. Ο Γιάννης Αναστασίου, επειδή κάποιοι το έχουν ξεχάσει και βλέπω και διαβάζω και τρομερά πράγματα και για τον τρόπο που προπονεί και για τον τρόπο που συμπεριφέρεται και για τα πάντα. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει μια διαφορετική αντίληψη γα το ποδόσφαιρο, έχει μεγαλώσει διαφορετικά και έχει μια άλλη αντίληψη για το ποδόσφαιρο χωρίς παράγκες και εγκληματικές οργανώσεις, μαϊμούδες πέναλτι και παρατηρητές να βγάζουν λάδι τους διαιτητές χωρίς όλα αυτά. Όπως καταλαβαίνετε, είναι λίγο ανώμαλη η προσγείωση στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Τρελαίνεται με αυτά που βλέπει! Το πράγμα έχει χοντρύνει πολύ. Έχει μπει ο Αναστασίου στο ίδιο κάδρο με τον Πανόπουλο και την Ξάνθη. Είπε ο Πανόπουλος τον Αναστασίου γραφικό και το κάναμε σημαία αυτό, δηλαδή είναι για να πέσει το ντουβάρι να μας πλακώσει. Εν πάσει περιπτώση, δεν έχει να απολογηθεί ο Παναθηναϊκός για τις ανακοινώσεις που βγάζει κι ούτε κι ο Αναστασίου. Δεν θα απολογηθεί σε καμία Ξάνθη, σε κανέναν Πανόπουλο και σε κανέναν Πανούτσο και σε κανέναν Καρπετόπουλο. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως κι ο προπονητής είναι άνθρωπος και τρελαίνεται, σαλτάρει με αυτά που βλέπει. Βλέπει την ομάδα του να έχει την κατοχή και χωρίς λόγο να είναι 25-9 τα φάουλ. Τι να πάει να πει στους παίκτες του χθες; Γιατί μπήκατε στο παιχνίδι με καθυστέρηση κι αργήσατε να μπείτε; Θα το κέρδιζε το παιχνίδι. Τι να τους πει το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη; Γιατί αργήσατε να μπείτε; Η δήλωσή του ήταν προφανώς γιατί έχασε την ψυχραιμία του.».

Για την Ξάνθη και τις συμμαχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πριν από λίγο τη βαφτίσαμε ομάδα της ΑΕΚ την Ξάνθη και βλέπω τον Πανόπουλο να βγάζει νέα ανακοίνωση, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στα μαχαίρια με την Ξάνθη; Άρα σβήνουμε ότι έχει γίνει παλαιότερα, με Κόκκαλη, μετά τη Ριζούπολη, με τον Βάλλα, τα ξεχνάμε. Άκουσα να λέτε πως η Ξάνθη έχει κόψει από τον Ολυμπιακό και θύμησες παιχνίδια του ΟΦΗ. Ξεχνάς πως ο ΟΦΗ έχει κόψει από τον Παναθηναϊκό μέχρι και την Ευρώπη. Επειδή εμείς λοιπόν δεν είμαστε με καμία ομάδα και δεν κάνουμε καμία συμμαχία θα βγαίνουμε και θα καταγγέλλουμε ότι βλέπουμε να είναι στραβό».

Για τον δανεισμό του Ρισβάνη στον Πανιώνιο που δεν θεωρείται φιλική ομάδα: «Είναι ένας παίκτης που υπολογίζεται, θα παίξει στον Πανιώνιο που είναι στην Αθήνα και είναι εύκολο να τον παρακολουθήσουμε από το να πάει στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Ο Ρισβάνης έπαιξε κι έπαιξε και καλά. Θα μπορούσε να βλέπει τα τρένα να περνάνε, όπως έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις. Δεν θεωρείτο του Ολυμπιακού ο Πανιώνιος, βγήκανε συνομιλίες. Δεν το θεώρησε το «Χ» και το «Ψ» καφενείο».

Για το πώς λειτουργεί το σύστημα, επεσήμανε: «Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει, μιλάει και ενοχλεί και βγάζει στο φως τα κακώς κείμενα την πληρώνει. Παλιά το παιχνίδι παιζόταν αλλιώς. Ένα ανάποδο πέναλτι που δεν υπήρχε πουθενά, ένα οφσάιντ, ένα ακυρωθέν γκολ, χοντρά πράγματα. Τώρα πάει αλλιώς. Το βλέπετε. Παίζει ο άλλος μονότερμα και του δίνω ανάποδα φάουλ, βάζω τον παρατηρητή να τον βγάλει λάδι... Δηλαδή ο Μάνταλος το Σάββατο έχει δώσει το πέναλτι αυτό στο Σίλντενφελντ, έχει χαρίσει δυο φορές την αποβολή στον Μητρόπουλο και βγαίνει λάδι. Εγώ ξέρω ότι όποιος επόπτης ή διαιτητής έχει δώσει έστω κι ανάποδο πλάγιο στον Παναθηναϊκό, τον έχει φάει η μαρμάγκα. Δεν έχει φάει κανέναν η μαρμάγκα που έχει αδικήσει τον Παναθηναϊκό».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κάνει εχθρούς με αυτή την πολιτική και όχι φίλους: «Εξαρτάται πως έχεις στο μυαλό σου τη φιλία. Λέμε σε κάποια ανακοίνωση ψέματα; Θα αφήσουμε κάποιον τύπο που πέρσι έδιωξε τα παιδιά του από την ακαδημία επειδή έβγαλαν φωτογραφία με τον Πράνιτς, κάποιο τύπο που βγάζει ανακοινώσεις στο δεκάλεπτο, θα τον αφήσουμε να λέει γραφικό, τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Και μετά να το πάρετε όλοι και να το μεταφράσετε ότι ο Παναθηναϊκός δεν στήριξε τον Αναστασίου άρα είναι μετέωρος. Με όλους τους τρόπους τον στηρίζουμε τον προπονητή, γιατί είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Δεν θα κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Θα πει η Ξάνθη γραφικό τον καλύτερο Έλληνα προπονητή; Επίσης δεν ήταν καθόλου προσεγμένη. Ήταν κλασική ανακοίνωση Πανόπουλου, στο πόδι γραμμένη. Και τι ειναι ο Αναστασίου, προπονητής στις κουκουβάουνες; Προπονητής στον Παναθηναϊκό είναι. Σιγά μην αφήσουμε την κάθε Ξάνθη να λέει γραφικό τον καλύτερο Έλληνα προπονητή! Προπονητής του Παναθηναϊκού είναι, όχι στις κουκουβάουνες»!
Πηγή: skai.gr