Κύπελλο Ελλάδος: Τα βλέμματα σε Ξάνθη και Κέρκυρα

Η αρχή γίνεται στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό να περιμένει τον ΟΦΗ των 1000 προβλημάτων. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν με μόλις 14 παίκτες και καταλαβαίνει κανείς ότι το Κύπελλο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αφού ακόμα παίζεται η ύπαρξη της ομάδας

Την ίδια ώρα νότια στα Χανιά η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να κάνει άλλη μία έκπληξη. Οι Ηπειρώτες που είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε ένα γήπεδο που μόνο καλές αναμνήσεις δεν του φέρνει. Οι «πράσινοι» είχαν δεχτεί τέσσερα γκολ από την Ξάνθη στο ματς πρωταθλήματος και οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου θα πάνε υποψιασμένοι με στόχο να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Τύρναβο εκτός έδρας με τον Βίτορ Περέιρα να παίρνει μαζί του για πρώτη φορά φέτος τους Πελέ και Ολαϊτάν. Γιορτή για τον Τύρναβο ο αγώνας.

Την ίδια ώρα ο Ηρακλής περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης με τον Γηραιό να έχει ιδιαίτερο κίνητρο απέναντι στους Αρκάδες. Tέλος, η ΑΕΚ δίνει άλλο ένα τεστ απέναντι σε ομάδα Σούπερ Λίγκας αυτή την φορά απέναντι στην Κέρκυρα. Στην Ένωση θέλουν να προχωρήσουν στην διοργάνωση και βλέπουν το ματς απέναντι στους Φαίακες ως μία ιδανική ευκαιρία για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Τέλος, ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον Λεβαδειακό.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη, ο Πανιώνιος νίκησε τη Βέροια με 2-1 στο ματς που έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Πανθρακικός – ΟΦΗ (15:00 - OTE SPORT 5)
Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 - OTE SPORT 4)
SKODA Ξάνθη – Παναθηναϊκός (15:00 - OTE SPORT 2)
Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης (17:15 - OTE SPORT 4)
Τύρναβος – Ολυμπιακός (17:15 - OTE SPORT 2)
Κέρκυρα – ΑΕΚ (17:45 - OTE SPORT 5).
Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός (19:30 - OTE SPORT 4)
Πηγή: skai.gr