Παναθηναϊκός: Τέσσερις κλήσεις σε απολογία σε μια μέρα

Χωρίς αντίπαλο «παίζει» ο Παναθηναϊκός στις παρουσίες στις Πειθαρχικές Επιτροπές της Super League και της ΕΠΟ και φυσικά στα πρόστιμα. Έγινε πέρυσι, συνεχίζεται και φέτος, μόνο και μόνο γιατί οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να έρθουν σε ρήξη με το σύστημα και δεν διστάζουν να καταδικάζουν τα κακώς κείμενα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την Τρίτη (20/01) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δέχθηκε τέσσερις κλήσεις σε απολογία από Super League και ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague για την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 13.00, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ, όπως επίσης και για τη συμπεριφορά φιλάθλων της στον αγώνα των ομάδων Κ20 Πανιωνίου-Παναθηναϊκού, επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 3, 5, 14 και 15 του Π. Κ. ΕΠΟ.

Την ίδια ώρα ανακοινώνονταν άλλες δύο κλήσεις, αυτή τη φορά από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η πρώτη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, για μη συμμόρφωση στο διατακτικό της υπ. Αριθμ. 360/20.11.2014 απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ (ανάκληση δηλώσεων) και η δεύτερη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, στον αγώνα κυπέλλου στα Χανιά. Και οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν μετά τις 15:00 την ίδια μέρα, δηλαδή την Πέμπτη (22/01)

Πλέον το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πρέπει να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας για να αντέξει, διότι με τόσο βαρύ πρόγραμμα εκτός από νομικές γνώσεις, πρέπει να έχει και εξαιρετική φυσική κατάσταση.
Πηγή: skai.gr