Ματσάρα με σασπένς στο Παγκρήτιο: Εργοτέλης- Καλλονή 3-3

Με ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Super League. Εργοτέλης και Καλλονή αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3) αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ο Λεοζίνιο άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό από την «άσπρη βούλα», με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Ο Χουάνμα έμοιαζε να τελειώνει το ματς στο 39’, όταν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, όμως η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου (που έκανε ντεμπούτο) έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Γιορέντε (45’).

Οι Κρητικοί πίεσαν και δικαιώθηκαν αφού ο Άγγελος Χαντί έφερε με δύο τέρματα σε διάστημα έξι λεπτών το ματς στα ίσα (67’ και 73’). Ο Εργοτέλης κυνήγησε τη νίκη, όμως προδόθηκε από την άμυνά του και ο Μίνγκας έμοιαζε πως θα χάριζε το τρίποντο στην ομάδα του στο 85’. Οι συγκινήσεις στο ματς… δεν είχαν τελειώσει, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 3-3 στο 90+2’.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης: Σαράνοφ, Καζναφέρης, Λουβιόν, Γκέντσογλου, Λυκογιάννης, Μποέ (66' Στογιάνοβιτς), Κοζορώνης, Ρέντζας (46' Παμλίδης), Γιουσούφ, Χαντί, Χαλκιαδάκης (81' Κούτρης).

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Καμαρά (76' Αγρίτης), Λεοζίνιο (70' Μίνγκας), Μανούσος, Χουάνμα (54' Ναβάρο).
Πηγή: skai.gr