Κλείσιμο

Φήμες για Μαρκαριάν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν που έχει περάσει στο παρελθόν από τους πάγκους των Παναθηναϊκού, Ηρακλή και Ιωνικού, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ένας από τους προπονητές που εξετάζουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, έχει συχνές επαφές με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που τον πρότεινε σαν λύση για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού.Ο λόγος που φέρεται να προτιμάται ο 71χρονος Ουρουγουανός είναι προφανής. Γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα και εκτός των άλλων μιλάει και καλά ελληνικά.

Ο Μαρκαριάν, που έχει αρμένικες ρίζες, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1998 για να εργαστεί στον Ιωνικό. Έμαθε ελληνικά στο άψε-σβήσε και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη δουλειά του.

Με τον Καραγκούνη, ο Μαρκαριάν είχε μεγάλο... έρωτα όταν δούλεψαν μαζί στον Παναθηναϊκό (τις σεζόν 2001-2002 και 2002-2003).

Ο ίδιος, ωστόσο, με δηλώσεις του έχει διαψεύσει το σενάριο. Τόνισε, ότι έχει μιλήσει με τον Γιώργο Καραγκούνη και με άλλους Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις, ωστόσο, επεσήμανε ότι δεν συζητήθηκε ποτέ το θέμα να αναλάβει την Εθνική και πως ο ίδιος παρακολουθεί τις φήμες από τον Τύπο.
Πηγή: skai.gr