Δεν συμμετέχουν σε πρωτάθλημα ανισονομίας ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ με τις ανακοινώσεις του και τις τοποθετήσεις ακόμα και του ίδιου του μεγαλομετόχου του, έχει καταστήσει σαφές ότι δεν μπορεί να ανεχθεί άλλες εγκληματικές συμπεριφορές στο χώρο του ποδοσφαίρου, απειλώντας μάλιστα με αποχώρηση.

Αντίστοιχα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που με ανακοίνωσή της την Παρασκευή (16/01), ζήτησε από τη δικαιοσύνη να πάρει πρωτοβουλίες για να μην συνεχιστεί η «άνομη δράση εκείνων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, δημόσια είχε καταγγείλει τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου, ζητώντας να μπει ένα τέλος.

Η Παρασκευή (16/01), λοιπόν, ήταν για τους Ιβάν Σαββίδη, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη ημέρα επαφών και συνεννόησης, με το αντικείμενο συζήτησης να είναι η αντίδραση κυρίως απέναντι στην ΕΠΟ.

Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στην οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μετέχουν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο και ποδηγετεί την διαιτησία και την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη είτε προς ίδιον όφελος είτε προς όφελος άλλων συμφερόντων, δημιουργώντας στο πρωτάθλημα συνθήκες ανισονομίας.

Ετσι, η θέση που φέρονται να συγκλίνουν και οι τρεις είναι η μη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα αν δεν "καθαριστεί" η ΕΠΟ από τα μέλη της "εγκληματικής οργάνωσης", τα οποία παρά τις διώξεις παραμένουν στους κόλπους της Ομοσπονδίας σε νευραλγικές θέσεις.
Πηγή: skai.gr