Μοναδικός υποψήφιος για ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης και επίσημα

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ την Παρασκευή (16/01) ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ στις εκλογές που θα γίνουν στις 23/01.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση προχώρησε στην ανακήρυξη των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος θα εκλεγεί από την αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της στις 23/1/2015.

Η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε προς έγκριση ήταν αυτή του κ. Γεώργιου Γκιρτζίκη, ο οποίος και ανακηρύχθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της υποψήφιος για την επικείμενη εκλογική διαδικασία. Τη θέση του κ. Γκιρτζίκη ως μέλος του Δ.Σ./ΕΠΟ, μετά την παραίτησή του από αυτό, κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών στη λίστα των αναπληρωματικών κ. Ανδρέας Προβατάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας ενέκρινε ομόφωνα τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, τα κριτήρια που θα ισχύσουν και τις ποινές που θα επιβληθούν, αναφορικά με την αδειοδότηση των συλλόγων της Football League για την περίοδο 2015».

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr