Κλείσιμο

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής της Super League

Ισόπαλος (2-2) ο Αστέρας με τον ΠΑΣ, με το ίδιο σκορ Ξάνθη και Βέροια. Νίκες για Παναιτωλικό (3-1) επί του ΟΦΗ και για Πανθρακικό (1-0) με Κέρκυρα.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ο ΠΑΣ Γιάννινα! Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ από τον Αστέρα Τρίπολης, κατάφερε να φύγει από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν το ματς με τα δύο γκολ που πέτυχαν με τους Ρόλε (14’) και Μπαράλες (25’), όμως ο Κοροβέσης αρχικά κράτησε την ομάδα του στον αγώνα μειώνοντας σε 2-1 στο 42’, ενώ στο 77’ "χτύπησε" για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, καθώς οι Αρκάδες είδαν την προσπάθεια του Μάσα στο 83’ να σταματάει στο δοκάρι, έπειτα από παρέμβαση του Βελλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (81΄ Πάρα), Τσοκάνης, Γκόϊαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο (65’ Τιε Μπι), Γιαννιώτας, Μπαράλες, Ρόλε (81’ Νίκο Φερνάντεθ), Μάσα

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γιάκος (72’ Ίλιτς), Τσουκαλάς, Μανιάς, Τσάβες (72’ Σαπαλίδης), Κοροβέσης (83’ Σκόνδρας)

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 3-1

Σε τροχιά Ευρώπης παρέμεινε ο Παναιτωλικός, καθώς επικράτησε εύκολα 3-1 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο και παρέμεινε εντός play-offs και διευρύνοντας το αήττητο σερί του στους επτά αγώνες.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κέλβιν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές (34’, 61’), ενώ το άλλο τέρμα της ομάδας του Αγρινίου πέτυχε ο Κούσας στο 51’.

Οι Κρητικοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 46’ με ένα απίστευτο αυτογκόλ του Κουτρουμάνου (η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Στεφανάκου), αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από τον αγώνα, επηρρεασμένοι αρκετά και από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν (76’ Σκαραμοτσίνο), Κούσας (82’ Μαλεζάς), Μπεχαράνο, Άλβες, Καπέλ, Μαρτίνες, Μύγας (70’ Παπουτσογιαννόπουλος), Εντζεγκέλε, Φωτάκης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Αγριμάκης, Τριποτσέρης, Μπανούσης (82’ Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (69’ Μανιδάκης), Ροβίθης, Φερνάντεθ, Λαμπρόπουλος, Στάθης, Μαραθιανός, Μακρής.

Ξάνθη-Βέροια 2-2

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ξάνθης με την Βέροια στα Πηγάδια (2-2). Οι Ακρίτες αν και αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για 60 λεπτά λόγω της αποβολής του Μπαξεβανίδη στο 30ο λεπτό δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Η "Βασίλισσα του Βορρά" άνοιξε το σκορ με τον Μπεν στο 35’, όμως ο Παντελής Καπετάνος απάντησε άμεσα με κεφαλιά στο 37ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Γούτα στο 56’, όμως ο φορμαρισμένος Καλτσάς ισοφάρισε στο 59’ για την Βέροια, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο προπονητής της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου αποβλήθηκε, καθώς διαμαρτυρήθηκε για μη τήρηση του fair play.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λουσέρο, Βάλτερ (59’ Βασιλακάκης), Ομπόντο, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (44’ Σολτάνι), Λισγάρας.

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος (64’ Κάμπορα), Μπατιόν, Καλτσάς, Αμαραντίδης (39’ Καλί, 74’ Όστοϊτς), Μπαργκάν, Παυλίδης, Μαλόν, Μπεν.

Πανθρακικός-Κέρκυρα 1-0

Ενα πολύ σημαντικό τρίποντο στην προσπάθειά του για παραμονή στην Super League πανηγύρισε ο Πανθρακικός, καθώς επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιγκόρ στο 38ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα αυτό μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, καθώς ο Αθανασιάδης έπιασε πέναλτι του Μάρκο Μαρκόφσκι στο 74’ (στην φάση αποβλήθηκε ο Ποτουρίδης για την ανατροπή του Κόντου).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μεχία, Μελίσσης, Ρομέου, Κάσες (79' Ρίζος), Εμποού, Ίγκορ, Ντιγκινί, Τσουμάνης (12' Παπαγεωργίου), Λαδάκης (67' Χασομάρης), Ποτουρίδης.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Παρασκευαΐδης, Ναγιάρ, Ρόχας (46΄' Καϊκούτ), Καρντόσο (81΄Ζορμπάς), Μορκόβσκι, Κρητικός, Κοντος, Χαβίτο (61΄Φάμπιο), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι.
Πηγή: skai.gr