Νέο ύποπτο ματς έστειλε η UEFA: Κέρκυρα-Ολυμπιακός (0-4)





Nέο ύποπτο ματς έστειλε η UEFA στην ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΙ". Πρόκειται για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής Κέρκυρας-Ολυμπιακού (0-4) που διεξήχθη στις 29/11/2014. Είναι το τέταρτο ύποπτο ματς του Ολυμπιακού για φέτος, με βάση την έκθεση της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar που είναι συμβεβλημένη με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι υπήρξε  στοιχηματισμός στο χάντικαπ και στο όβερ υπέρ του Ολυμπιακού παρότι το σκορ στο ημίχρονο ήταν μόνο 0-1. Τα άλλα πέντε παιχνίδια της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου που ήδη εστάλησαν στην αθλητική εισαγγελία Αθηνών είναι:
20/9/2014, 4η αγωνιστική, Ολυμπιακός – Βέροια 3-0
23/9/2014, Κύπελλο, Ηρακλής Ψαχνών – Ατρόμητος 0-1
18/10/2014, 7η αγωνιστική, Εργοτέλης – Ολυμπιακός 2-3
26/10/2014, 8η αγωνιστική, ΠΑΟΚ – Βέροια 4-1
9/11/2014, 10η αγωνιστική, Ολυμπιακός- Πανθρακικός 5-1

AΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου προχώρησε σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση της δολοφονικής απόπειρας του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ Χριστόφορου Ζωγράφου. Δόθηκε εντολή να διερευνηθούν από όλες τις εταιρείες τα τηλεφωνήματα που έκανε ή δέχτηκε ο κ.Ζωγράφος πριν και μετά το περιστατικό.

ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ: Ο αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Παναγιώτης Πούλιος μετέθεσε για το νέο έτος την πρότασή του στο Δικαστικό Συμβούλιο για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που ξέσπασε τον Ιούνιο του 2011. Σε ένα πόρισμα που υπερβαίνει τις 2.000 σελίδες, ο κ.Πούλιος θα αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη 164 κατηγορουμένων. Πάντως, λόγω της καθυστέρησης παραγράφηκαν τα πλημμελήματα του 2008 και του 2009.

ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ INTEGRITY OFFICER: Η αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών Βιργινία Σακελλαροπούλου, που ερευνά υπόθεση ψευδορκίας στη δίκη των στημένων αγώνων, καλεί τον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ Παυσανία Παπανικολάου και τον νέο σύνδεσμο ακεραιότητας της Ομοσπονδίας με την UEFA Δημήτρη Δαβάκη. Η κ.Σακελλαροπούλου με έγγραφό της προς την ΕΠΟ ρωτά πότε διορίστηκε ο πρώην integrity officer Γιάννης Ντζούφρας.


Πηγή: skai.gr