Παναθηναϊκός 4Χ4 (4-0 τον Πανθρακικό) με σκορ και θέαμα!

Αυτός ο Παναθηναϊκός ήταν... 4Χ4 και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιo του Πανθρακικού... Παίζοντας  πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, οι "πράσινοι" σκόραραν τέσσερα τέρματα, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Kαρέλης -άνοιξε το σκορ στα 15 δευτερόλεπτα-, Πέτριτς, Ζέκα και Μπεργκ) και πήραν τη μεγαλύτερη νίκη τους με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο.

Η πολύ καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, με γκολ και ευκαιρίες, έκανε μάλιστα τον κόσμο του να φωνάζει με την λήξη του ματς: "Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ".

Αυτή η νίκη προσφέρει πάρα πολλά στο Τριφύλλι, αφού του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλη ένταση, να προσφέρει ποδοσφαιρικό θέαμα και να διατηρηθεί στην 3η θέση (26β.) σε απόσταση βολής από τον ΠΑΟΚ (31β.) και τον Ολυμπιακό (27β.), οι οποίοι προπορεύονται στη βαθμολογία.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει
στη Ξάνθη όπου θα αντιμετωπίσει τη Skoda και θα αναζητήσει ένα διπλό, το οποίο θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Το ζητούμενο για αυτόν είναι να κρατήσει τα θετικά στοιχεία και να μπορέσει να αρχίσει ένα νέο σερί στο πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος τυχόν απώλειες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός παραμένει στη 16η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και οι κρυφοί πόθοι του ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, δεν βγήκαν αληθινοί. Το δύσκολο πρόγραμμα του συνεχίζεται, αφού την Τετάρτη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Κομοτηνή και είναι υποχρεωμένος να κάνει την υπέρβαση για να πάρει βαθμούς...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς (83’ Ντίνας), Καρέλης (80’ Κλωναρίδης), Πέτριτς (80’ Δώνης), Μπεργκ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ατζαγκούν.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Τζάνης (56’ Ρομέου), Ντιγκινί, Κάσες, Εμπόου, Τσουμάνης (81’ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης (56’ Οκάτσι), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Πέρεζ, Χασομέρης, Ζδράβος-Ρίζος.
Πηγή: skai.gr