Κωνσταντινέας: Η ΕΠΟ διέλυσε το ποδόσφαιρο

«Η ΕΠΟ είναι το μέσο για την αλλοίωση των αποτελεσμάτων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες» δεν διστάζει να δηλώσει ο πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας ο φούρνος του οποίου καταστράφηκε ολοσχερώς το 2012 από τοποθέτηση βόμβας, υπόθεση η οποία ερευνάται έως σήμερα και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο που οδήγησε στην άσκηση διώξεων για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta o πρώην διαιτητής τονίζει ότι η ΕΠΟ διέλυσε το ποδοσφαιρικό προϊόν κρυπτόμενη πίσω από το αυτοδιοίκητο με την ανοχή της ΟΥΕΦΑ.

Η διαιτησία πουλήθηκε στους παράγοντες αναφέρει ο κύριος Κωνσταντινέας. «Παράγοντες οι οποίοι χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για να εξουσιάζουν, διατηρώντας την εκάστοτε κυβέρνηση σε καθεστώς μόνιμης πίεσης» προσθέτει.

Ο πρώην διαιτητής δηλώνει ότι μπήκε ο ίδιος στο στόχαστρο για να σταλεί μήνυμα στη διαιτησία, εκφράζει όμως την εμπιστοσύνη του στη δικαιοσύνη, ενώιπον της οποίας θα καταθέσει όπως λέει όσα γνωρίζει.

Αν υπάρξει πολιτική βούληση η υπόθεση για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο θα διαλευκανθεί αποφαίνεται ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Πηγή: skai.gr