Γ. Αλαφούζος: Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα – Είναι ντροπή για την κυβέρνηση

Αλλοίωση του αποτελέσματος στο ντέρμπι, κατήγγειλε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι άλλη μία νίκη έχει κλαπεί.

«Ο Ολυμπιακός αδυνατεί να νικήσει χωρίς μπαμπεσιές, είναι μία μέτρια ομάδα και αν δεν είχαν τη βοήθεια της διαιτησίας ο Παναθηναϊκός θα τους είχε «πατήσει» όπως και πέρυσι» ειπε.

Ο κ. Αλαφούζος είπε πως είχαμε σκοπό να προβούμε σε αποκαλύψεις για τη διαιτησία, αλλά δεν το κάναμε για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν τον αγώνα.

«Αυτό που έγινε είναι η απόλυτη πρόκληση» είπε και πρόσθεσε ότι «για να νικήσουν πρέπει να αγοράζουν διαιτητές, να στέλνουν φέρετρα, να κάνουν διαδηλώσεις, να ρίχνουν χειροβομβίδες, να μιλάνε με πακιστανικά και κινεζικά τηλεφωνά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ».

Αυτό και μόνο το γεγονός αποκαλύπτει το ήθος και την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου είπε και τόνισε ότι αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, είναι ντροπή για την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση είναι απαράδεκτη να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις και εμείς θα αντιδράσουμε, είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

«Οι αρχές και το ήθος παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτή τη ζωή» υπογράμμισε ο κ. Αλαφούζος.
Πηγή: skai.gr