Κλείσιμο

Κύκλοι ΠΑΟ: Για οτιδήποτε συμβεί στο ντέρμπι, υπεύθυνος ο Ολυμπιακός

Για οτιδήποτε συμβεί στο ντέρμπι της Κυριακής αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διαμηνύουν κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή το χθεσινοβραδινό περιστατικό, όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων άφησαν ένα φέρετρο με αναμμένα κεριά μπροστά από την είσοδο του κτηρίου του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια αποχώρησαν, με κατεύθυνση του στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πρόκειται για εγκάθετους σκοτεινών ανθρώπων που λυμαίνονται και καταδυναστεύουν το χώρο του ποδοσφαίρου στήνοντας αγώνες και αποτελέσματα, και έφτασαν στο σημείο την παραμονή του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου.

Το χθεσινοβραδινό περιστατικό αποτελεί μέρος μιας αλληλουχίας γεγονότων κατά της ελεύθερης δημοσιογραφίας, που δημιουργούν προβληματισμό για το πού μπορεί να οδηγηθεί αυτή η κατάσταση.

Έχουν προηγηθεί δυο επιθέσεις με χειροβομβίδες εναντίον του κτηρίου του ΣΚΑΪ, μια απόπειρα εμπρησμού με βόμβες μολότοφ, μια επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, αναρτώνται σχεδόν καθημερινά πανό με υβριστικό περιεχόμενο απέναντι από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ ενώ πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησαν και συγκέντρωση έξω από το σταθμό.
Πηγή: skai.gr