Αλαφούζος: Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένα σάπιο σύστημα και το πολεμάμε

"Η φετινή χρήση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι για πρώτη φορά ισολογισμένη" επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των μελών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

"Όταν αναλάβαμε εμείς, τα χρέη ήταν 27 εκατ. ευρώ. Μετά τα μειώσαμε στα 22, και πήγαμε στα 15 στο τέλος της σεζόν. Η φετινή χρήση θα είναι ισολογισμένη. Η φετινή σεζόν είναι η τελευταία που είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης" σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

"Κάποιοι φίλοι τα τελευταία χρόνια έχουν εισφέρει στον Παναθηναϊκό 12-13 εκατομμύρια ευρώ και δεν θέλουν να αποκαλυφθούν. Πληρώνοντας τα παλιά χρέη έχουμε πληρώσει 18 εκατ. ευρώ στην εφορία. Για αυτό είμαστε έξαλλοι με όσα συμβαίνουν με άλλες ομάδες, που καταστρατηγούν την ισονομία" εξήγησε.

Ο κύριος Αλαφούζος μίλησε για μεγάλη φορολογική απάτη κάποιων ΠΑΕ την οποία η Σούπερ Λίγκα συγκαλύπτει, μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο, ενώ όπως είπε "υπάρχει ένα σύστημα ομάδων εναντίον του Παναθηναϊκού, ένα σάπιο σύστημα το οποίο πολεμάμε."  

Αναφερόμενος στο θέμα του γηπέδου, ο κύριος Αλαφούζος τόνισε ότι απόφαση του Παναθηναϊκού είναι η παραμονή του συλλόγου στη Λεωφόρο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, "η Διπλή Ανάπλαση έχει τελειώσει". 

"Το αγωνιστικό μέλλον του Παναθηναϊκού βρίσκεται στις ακαδημίες του" δήλωσε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ και προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ