BBC: «Εξοστρακισμός» του Τζον Καμαρά λόγω φόβων για Έμπολα – Διαψεύδει η Λαμία

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η ομάδα της Λαμίας ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή της από τη Σιέρα Λεόνε Τζον Καμαρά, να σταματήσει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και να απομακρυνθεί για περίπου τρεις εβδομάδες λόγω ανησυχίας για τον ιό Έμπολα. 

Τις καταγγελίες έκανε ο ίδιος ο παίκτης στο BBC, που αναφέρει μάλιστα ότι η ομάδα τού ζήτησε να σταματήσει να προπονείται για 21 ημέρες και να μείνει σπίτι του, αφού πρώτα έπαιξε σε έναν αγώνα της μεικτής της χώρας του στο Καμερούν. 

"Είπα στην ομάδα ότι είμαι έτοιμος να υποβληθώ σε οποιοδήποτε ιατρικό τεστ θέλουν - όσο με αφορά δεν έχω κολλήσει τον ιό Έμπολα" αναφέρει στο βρετανικό δίκτυο  ο αφρικανός ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, το lamiastar.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος αρνείται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή.

«Η άδεια δόθηκε για ψυχολογικούς λόγους βρίσκεται στην Αθήνα και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους» αναφέρει ο κ. Παπαϊωάννου.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον παίκτη που δεν υπολογιζόταν άλλωστε για τον αγώνα με το Φωκικό. Δεν υπήρχε από την πλευρά της ομάδας καμία διάθεση για να αποκλειστεί» εξηγεί.
Πηγή: skai.gr