Νέα αυθαίρετη παράταση για ενημερότητες σε ΟΦΗ, Γιάννενα και Πανιώνιο

Νέα σκανδαλώδη παράταση, έως τις 24 Σεπτεμβρίου, έδωσε εντελώς αυθαίρετα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στις ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο προκειμένου να καταθέσουν ενημερότητες.

Την Πέμπτη έληξε η διορία που έδωσε η Βουλή στις τρεις ομάδες ώστε να καταθέσουν ενημερότητες, ωστόσο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αντικαθιστώντας επί της ουσίας τη νομοθετική εξουσία, έδωσε... δική της διορία έως την προσεχή Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να πλήττεται βάναυσα η ισονομία του πρωταθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πιέσεις ώστε στις 24 Σεπτεμβρίου να δοθεί και... νέα παράταση(!)

Ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας, μιλώντας στη Βουλή στα τέλη Αυγούστου,  είχε παρουσιάσει τη σκανδαλώδη ρύθμιση ως αναγκαία, προκειμένου οι συγκεκριμένες ομάδες να μπορέσουν να συνεχίσουν να μετέχουν στο πρωτάθλημα, κάνοντας λόγο για «προσωρινή υποβοήθηση».

Σημειώνεται ότι η τροπολογία που δίνει το δικαίωμα σε Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα χωρίς να διαθέτουν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα κατατέθηκε σε νομοσχέδιο για την... ανάπτυξη των υδατοκαλλιεργειών...

Παράταση, της παράτασης, ω παράταση με... "ξαφνικό θάνατο" του κύρους του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πολιτείας...


Πηγή: skai.gr