Μπεργκ: Ο ΠΑΟ μπορεί και χωρίς εμένα - Οι οπαδοί του άγγιξαν την καρδιά μου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν μετά την επέμβαση στην κλείδα, πήρε την Τετάρτη ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι οι συμπαίκτες του θα αντεπεξέλθουν χωρίς αυτόν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, και απένειμε εύσημα στους οπαδούς του συλλόγου για τη συμπαράστασή τους.

«Είναι μέρος της ζωής αυτό, μπορεί να συμβεί. Είμαι ευχαριστημένος που τα πράγματα δεν πήγαν ακόμα χειρότερα. Από την πλευρά μου θα κοιτάξω να παραμείνω αισιόδοξος και να αναρρώσω το ταχύτερο δυνατόν. Ελπίζω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, θα χρειαστώ λογικά δυο μήνες. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η αποκατάστασή μου, ελπίζω να γυρίσω νωρίτερα» δήλωσε ο σουηδός άσσος.

«Άγγιξαν την καρδιά μου οι οπαδοί με τη συμπαράστασή τους. Με e-mails, στο instagram, το Facebook ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, βρήκαν και τον χρόνο για να έρθουν να με επισκεφθούν και χαίρομαι που έχω την υποστήριξή τους. Με άγγιξε συναισθηματικά όλο αυτό. Ελπίζω να γίνω γρήγορα καλά για να τους ανταποδώσω αυτή τη στήριξη» τόνισε.

Ο σκανδιναβός παίκτης δήλωσε δε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ότι πιστεύει «100% οι συμπαίκτες μου θα ανταποκριθούν. Όταν τραυματίζεται κάποιος παίκτης, από μόνο του σαν γεγονός είναι δυσάρεστο. Όπως είπα, όμως, θεωρώ πως οι συμπαίκτες μου θα τα καταφέρουν και χωρίς εμένα. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί και χωρίς εμένα στο παρελθόν και τα πήγε καλά».
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ