To χέρι του Θεού: Ο Μαραντόνα χαστούκισε δημοσιογράφο! (video)

Νέα διάσταση στην περίφημη έκφραση το «χέρι του Θεού» έδωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος χαστούκισε εκνευρισμένος ένα δημοσιογράφο!

Ο Μαραντόνα βρέθηκε το Σάββατο μαζί με τη σύντροφό του και τον γιο τους, στο Εθνικό Θέατρο της Αργεντινής για να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση, και κατά την αποχώρησή τους είχε συγκεντρωθεί πλήθος δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας από τους δημοσιογράφους έκανε μια «χειρονομία» στη σύντροφό του, και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του πρώην αρχηγού της εθνικής Αργεντινής, ο οποίος κατέβηκε εκνευρισμένος από το αυτοκίνητό του.

«Τι έγινε, ηλίθιε; Εγώ σε ενοχλώ; Εσύ γιατί ενοχλείς τη γυναίκα μου;», τού είπε, και τον χαστούκισε, με το δημοσιογράφο πάντως να μην αντιδρά, μη θέλοντας να ρίξει περισσότερο λάδι... στη φωτιά.

«Βρίσκομαι σε ένα χαρούμενο περιβάλλον, οπότε μη μού σπάτε τα α....δια, γιατί είμαι 53 χρονών και δεν είμαι ο ‘Ντιεγκίτο’... Το όνομά μου είναι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο οποίος πάντως είναι περιβόητος για τις συγκρούσεις του με δημοσιογράφους (και όχι μόνο...).  

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ