Κλείσιμο

Ο Σάντος χρεώνει στους παίκτες τον αποκλεισμό

Στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας «χρεώνει» ο Φερνάντο Σάντος τον αποκλεισμό της Γαλανόλευκης από την Κόστα Ρίκα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του «RTP», όπου αποποιήθηκε τις ευθύνες του και έδειξε τους παίκτες ως υπεύθυνους για την αποτυχία της Εθνικής. Ο Σάντος στάθηκε στην απόδοση ορισμένων ποδοσφαιριστών, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε ως «ατομιστές».

«Η ομάδα είχε καρδιά, αλλά λίγο μυαλό στον έξτρα χρόνο της παράτασης. Η φυσική κούραση στοίχισε στην ομάδα για να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχαμε την φρεσκάδα για να νικήσουμε σ” αυτό το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Ιβηρας προπονητής και συνέχισε: «Υπήρχαν δυο-τρεις ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονταν περισσότερο στο να γίνουν οι πρωταγωνιστές και να πετύχουν ένα ιστορικό γκολ. Τους απασχολούσε περισσότερο να πετύχουν το γκολ της Ελλάδας απ” ό,τι να κυκλοφορήσει η μπάλα και αυτό οδήγησε σε αρκετά λάθη, σε αρκετές απώλειες μπάλας», κατέληξε.

Τα λεγόμενα του Πορτογάλου προκάλεσαν έκπληξη στο εσωτερικό της Εθνικής, καθώς μέχρι πριν από λίγες ώρες άπαντες έκαναν ειδική μνεία στο οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της Γαλανόλευκης.
Πηγή: skai.gr