Κλείσιμο

Σαμαράς: Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για την εθνική

"Όλοι οι Έλληνες είμαστε περήφανοι για την εθνική μας ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά" δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα - Κοστα Ρίκα.

«Θερμότατα συγχαρητήρια για την πορεία σας στο Μουντιάλ και για το αθλητικό ήθος που δείξατε! Δώσατε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

"Ευχαριστούμε θερμά την Εθνική μας Ομάδα για τον ωραίο αγώνα τους, που μας ανέβασε έως εδώ. Για την αγωνιστικότητα και την αθλητική τους ποιότητα. Για την αντοχή και το πείσμα τους. Για το ήθος και την αξιοπρέπεια που έδειξαν μέσα και έξω από τον αγωνιστικό στίβο" τόνισε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

"Κάθε Έλληνας φίλαθλος αισθάνεται υπερηφάνεια για την αξιοπρεπέστατη και πλήρως επιτυχημένη παρουσία της ομάδας μας σε ολόκληρη την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, παρά το αποτέλεσμα που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι" σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Ο κ. Ανδριανός πρόσθεσε ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της αποστολής, γιατί κατάφεραν έναν πρωτόγνωρο άθλο: να προκριθεί η Ελλάδα στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και να φτάσει μία ανάσα από τους προημιτελικούς.

Η θετική ανταπόκριση του ίδιου του πρωθυπουργού σ' αυτό το αίτημα είπε ο κ. Ανδριανός, είναι εγγύηση πως η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσουν οι εθνικές μας ομάδες αυτή την πολύτιμη υποδομή, ώστε η φετινή επιτυχία να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύντομα να πανηγυρίσουμε νέες, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες κατέληξε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Θανάσης Δημόπουλος εξήρε το ταλέντο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ενώ στάθηκε και στην μεγάλη επιτυχία της εθνικής ομάδας που κατάφερε να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Πηγή: skai.gr