Κλείσιμο

Νίκες για Παναθηναϊκό, Αστέρα και Ατρόμητο

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Το νικητήριο γκολ το έβαλε ο Μάρκους Μπεργκ στο 65’.

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες πριν καλά-καλά συμπληρωθούν τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος, ενώ με 10 παίκτες τελείωσε το ματς και ο Παναθηναϊκός, λόγω της αποβολής του Ρισβάνη στο 84΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Αστέρας σταμάτησε στην Τρίπολη το σερί των τριών συνεχόμενων νικών της νεοφώτιστης Καλλονής, με 2-0 και έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο 69' ο Ντε Μπλάσιτς έκανε το 1-0 και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Καράσκο σημείωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Ατρόμητος «ξεκαθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Περιστέρι. Η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε 2-0. Στο 25' έβαλε το πρώτο γκολ ο Ούμπιντες και το 2-0 ήρθε στο 31' με σουτ του Ιγγλέσιας.

Την Κυριακή παίζουν:Π.Α.Ο.Κ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τη Δευτέρα SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ
Πηγή: skai.gr