Ξανά αποδοκιμασίες στο "Γ. Καραϊσκάκης"(Ολυμπιακός-Άρης 2-1)

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του για την Σούπερ Λίγκα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που επικράτησε του Άρη με 2-1 σε αναμέτρηση για την 23η ημέρα του πρωταθλήματος . Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Τζιμπούρ (9΄) και Μανιάτης (37΄) ενώ για τον Άρη μείωσε στο 66΄ ο Αγγελούδης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση δυνατά και έχασε καλή ευκαιρία στο 6΄ όταν ο Χολέμπας έπαιξε ωραία το ένα δύο με τον Αμπντούν, γύρισε την μπάλα στα αριστερά αλλά ο Βλαχοδήμος από καλή θέση, παρά το γεγονός ότι ο Διούδης ήταν εκτός θέσης, πλάσαρε άουτ. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 10΄ ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού αλλά και του πρωταθλήματος Τζιμπούρ ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρη για το 1-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν παρά το προβάδισμα κλείνοντας τον Αρη στην περιοχή του. Έτσι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου σαρανταπενταλέπτου (37΄) ο Μανιάτης πήρε την όμορφη ασίστ από τον Βλαχοδήμο και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 44΄ ο Ολυμπιακός έχασε σπουδαία ευκαιρία για ο 3-0 όταν αρχικά ο Τζιμπούρ και στη συνέχεια ο Σιόβας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν φάτσα με το τέρμα, δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Με τον Ολυμπιακό να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Μιχαλήτσος προκειμένου να δώσει την απαραίτητη φρεσκάδα στην ομάδα του, ολοκλήρωσε τις τρεις αλλαγές του Αρη στο 56΄. Ο Αρης έδειξε να «ξυπνάει» λίγο και δέκα λεπτά αργότερα (66΄) κατάφερε να μειώσει, όταν ο Τάτος σήκωσε ωραία την μπάλα από αριστερά και ο Αγγελούδης, που ήταν αφύλακτος στην περιοχή, με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Άρη. Μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός έχασε μια-δύο καλές ευκαιρίες, ωστόσο το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Οσο όμως έμενε το... ρευστό 2-1 ο Αρης κυνηγούσε με όλες τους τις δυνάμεις τον βαθμό της ισοπαλίας. Αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό για τους θεσσαλονικείς, οι πειραιώτες πήραν το τρίποντο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να αποφευχθούν οι αποδοκιμασίες, που έχουν γίνει συνήθεια στο Καραϊσκάκη.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Τάτος



Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Mέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (66΄ Ιμπαγάσα), Αμπντούν (78΄ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88΄ Γκρέκο), Τζεμπούρ

ΆΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (56΄ Τσουκάνης), Διαμαντάκος, Ηρακλής (46΄ Αγγελούδης), Κοτσαρίδης (46΄ Τριανταφυλλάκος)

Στις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Ξάνθη-Βέροια 0-2

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 1-0

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Πανιώνιος-Πανθρακικός 2-0

Πλατανιάς-ΑΕΚ 2-1

Ολυμπιακός-Αρης 2-1



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σς 23 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 60

2. Αστέρας Τρίπολης 44

3. ΠΑΟΚ 43

4. Ατρόμητος 38

5. ΠΑΣ Γιάννινα 32

6. Λεβαδειακός 29

. Παναθηναϊκός 29

8. Ξάνθη 28

. Πανιώνιος 28

10. Πλατανιάς Χανίων 27

11. ΟΦΗ 26

. Πανθρακικός 26

. ΑΕΚ 26

14. Βέροια 23

15. Άρης 22

16. Κέρκυρα 17

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/2013


Κέρκυρα-Πλατανιάς

Πανθρακικός-Ατρόμητος

ΟΦΗ-Ολυμπιακός

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3/2013

Λεβαδειακός-Ξάνθη

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

AEK-Παναθηναϊκός

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/3/2013

Βέροια-Άρης






Πηγή: skai.gr