Κλείσιμο

Κηδεύτηκε ο Αγγελος Τσιπούρας

Σε κλίμα οδύνης και απέραντης θλίψης κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πλαγιαρίου, ο αδικοχαμένος νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-17 του Αρη, Αγγελος Τσιπούρας, που πέθανε χθες το πρωί από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Στα χέρια των συμπαικτών του και με μια σημαία του Άρη έγινε η τελευταία του περιφορά πριν την ταφή και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην εκκλησία του προαστίου της Θεσσαλονίκης αποχαιρέτισε μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τον άτυχο νέο. Το στερνό αντίο απηύθυναν εκατοντάδες κόσμου και οι συμπαίκτες του καθώς και σύσσωμη η ομάδα Κ-17 του αντιπάλου ΠΑΟΚ με τον υπεύθυνο ακαδημιών Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Παρόντες ήταν ακόμα οι διοικητικοί παράγοντες της οικογένειας του συλλόγου, η ανδρική ομάδα με τους περισσότερους παίκτες παρόντες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ, Αντώνη Ασημακόπουλο, παλιοί προπονητές του εκλιπόντος οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές και σήμερα τεχνικοί Γιώργος Σεμερτζίδης, Δημήτρης Μπουγιουκλής, Αλέκος Κατσιαούνης, Κυριάκος Μπιμπισίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης και πολλοί άλλοι.

Ο Γιώργος Σεμερτζίδης, προπονητής του Άγγελου στις ακαδημίες του Άρη συντετριμμένος και συγκινημένος είπε πως «ήταν ένα από τα παιδιά μας, ζούμε την καθημερινότητα. Δύσκολες είναι οι στιγμές αυτές. Εύχομαι κανένας γονιός να μην υποστεί αυτό που συνέβη στους γονείς του Άγγελου. Ήταν καλό παιδί, καλός αθλητής, συλλυπητήρια στους γονείς και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Στη σωρό του άτυχου νέου κατατέθηκαν δεκάδες στεφάνια από τους φορείς του Άρη, από συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, αλλά και από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Παρόντες φίλοι και συμμαθητές του Άγγελου, παιδιά με τα οποία μεγάλωσε μαζί, μοιράστηκε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες αγωνίες και που κρατούσαν από ένα λουλούδι…Το φέρετρο λευκό, τυλιγμένο με μια σημαία του Άρη που το κουβαλούσαν στα χέρια τους οι συμπαίκτες του και με την ιαχή «Άγγελε ζωντανός, για πάντα Αρειανός» την καταληκτική στιγμή της ταφής του άτυχου 17χρονου παιδιού!

Πηγή: skai.gr