Nίκησε η ΑΕΚ(3-1 το Αιγάλεω))

Τα πρώτα συμπεράσματα για τη νέα ομάδα του και τους παίκτες της είχε την ευκαιρία να βγάλει σήμερα ο Εβαλντ Λίνεν, καθώς η ΑΕΚ έδωσε φιλικό με το Αιγάλεω και νίκησε 3-1.

Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, βλέποντας αρκετές αδυναμίες στο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», τόσο αμυντικά, όσο και στον χώρο του κέντρου.

Τα γκολ σημείωσαν ο Κουτρουμπής στο 6', ο Παυλής στο 61' και ο Κουρέλας στο 88', ενώ για το Αιγάλεω ισοφάρισε προσωρινά ο Χανιώτης στο 9΄. Στο 25' τραυματίστηκε ο Γιάγκο και αποχώρησε.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Κάλλης, Κουτσοδήμος, Παπουτσής, Βασίλαρης (46' Πολυκρέτης), Κουμπούλης, Δουκάκης (70' Αρχολέκας), Τζανετάκος, Χανιώτης (70' Στριμμένος), Τουρνάς, Βουτυράς (70' Τσιάνος).

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Κοντοές (64' Τσούπρος), Γιάγκο (24' Β. Βλάχος), Κορδέρο (46' Ρίκκα), Τσίτας (46' Κατίδης), Παυλής (64' Φουρτάδο), Λαγός (64' Κουρέλλας), Φέτσης (64' Τσουκαλάς), Αγκιριμπά (64' Κοτσαρίδης), Αρκούδας (64' Γκερέιρο), Κουτρουμπής (64' Μπουγαΐδης
).
Πηγή: skai.gr