Άλωσε τη Λιβαδειά ο Πανθρακικός

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανθρακικός, επικρατώντας 3-0 του Λεβαδειακού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Σούπερ Λιγκας. Οι Παπαδόπουλος (11΄πεν.), Λαδάκης (44΄) και Βιγιαρέχο (+90΄) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 10 παίκτες από το 37ο λεπτό, λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους, Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο,τι μπορούσε να... στραβώσει στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, στράβωσε! Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μουλόπουλου από την προσπάθεια του Μπαϊκάρα. Ενα "άχαρο" πέναλτι, το οποίο όποιος καταλογίστηκε ορθώς και εκτελέστηκε εύστοχα από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 11΄. Ο ίδιος παίκτης στο 37΄ πρόλαβε την έξοδο του Κυριακίδη, ο οποίος τον ανέτρεψε μακριά από την περιοχή, αλλά σε προφανή θέση για γκολ. Αποβολή για τον γκολκίπερ των Βοιωτών, που σα να μην έφταναν όλα αυτά, δέχθηκαν δεύτερο γκολ πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Από σέντρα του Βαϊρουά, ο Λαδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 44΄.

Με παίκτη παραπάνω και προβάδισμα δύο τερμάτων, ο Πανθρακικός έκανε το αυτονόητο. Αφησε χώρους στους γηπεδούχους, οι οποίοι δοκίμασαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με κάποια καλά μακρινά σουτ του Μαχαίρα και του Ζησόπουλου. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (93΄)και μετά απο μια φάση διαρκείας ο Βιγιαρέχο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που χάρισε στην ομάδα της Κομοτηνής τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Μουλόπουλος, Λισγάρας - Παπαδόπουλος, Χρήστου

Κόκκινη: Κυριακίδης (37΄)

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί (67΄ Κουτσόπουλος Β.), Λισγάρας, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο (46΄ Μαχαίρας), Ναπολεόνι (39΄ Κασμερίδης), Πόι, Βασιλείου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος Δ., Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Λαδάκης, Μουναφό, Λουσέρο (88΄ Βιγιαρέχο), Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (70΄ Μακρυδημήτρης), Παπαδόπουλος (56΄ Κυβελίδης).
Πηγή: skai.gr