Κλείσιμο

ΠΑΟΚ – Μαγιόρκα 0-0 με καλή εμφάνιση

Το προηγούμενο φιλικό (Τσβόλε) ήταν εύκολο. Ο ΠΑΟΚ, όμως έδειξε ότι μπορεί και στα δύσκολα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε την υπεροχή απέναντι στην Μαγιόρκα, κατάφερε να την κρατήσει ακίνδυνη και θα έπαιρνε ακόμα καλύτερο βαθμό στο τελευταίο του τεστ στην Ολλανδία αν πετύχαινε ένα γκολ και άλλαζε το τελικό 0-0.

Ο Λίνο, ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Στα πολύ θετικά η άμυνα του ΠΑΟΚ, που απειλήθηκε ουσιαστικά μόλις μια φορά στο 10’ και δείχνει ότι έχει «δέσει» πίσω, ωστόσο εμφάνισε κάποια δημιουργικά προβλήματα τα οποία βέβαια ήταν λογικό να υπάρξουν, αφού έδωσε «δυνατό» τεστ κόντρα σε μια καλή ομάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Την Κυριακή η αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ελλάδα και το πρόσημο από τις 16 ημέρες παρουσίας στην Ολλανδία είναι θετικό, με βάση και την εικόνα της ομάδας στα τέσσερα φιλικά.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κουμάλο, Κατσικάς (82' Στάμου), Έτο (74' Aποστολόπουλος), Λίνο (74' Κωνσταντινίδης), Λάζαρ, Παναγιωτούδης (46' Κάτσε), Γεωργιάδης (78' Μπανγκουρά), Ρομπέρ, Αθανασιάδης (78' Πόποβιτς), Γιάννου (65' Πέλκας).

Μαγιόρκα: Αουάτ, Τζοάο, Τομέρ, Ραμίς, Χοακίν Ναβάρο, Περέιρα (Μάρκες 46΄), Τσαρλι Τουκ, Αριθμέντι, Μπικάς, Κέβιν, Λουΐς.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr