«Τέλος» και ο Ιτούδης από τον Παναθηναϊκό

Εγκαταλείφθηκε το σενάριο που ήθελε τον μέχρι πρότινος βοηθό του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ιτούδη, να αντικαθιστά τον «Ζοτς» στον πάγκο των «πρασίνων». Ο Έλληνας προπονητής εξέδωσε επιστολή, με την οποία γνωστοποιεί ότι ανοίγει και αυτός την πόρτα της εξόδου από την ΚΑΕ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους αδελφούς Γιαννακόπουλους για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 13 χρόνια.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί μου φίλοι

Τον Ιούνιο του 1999 η πρόσκληση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να συνεργαστούμε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ με τίμησε και με τιμά ακόμη και τώρα. Μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθώ ως προπονητής, αλλά και ως άνθρωπος. Το επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας είναι η ειλικρινής σχέση μας ως συνεργάτες, αλλά και ως άνθρωποι. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι φτωχό για να περιγράψει το τι νιώθω γι' αυτόν.

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη, αλλά και τις ευχαριστίες μου προς όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου για τη συνεργασία μας αυτά τα 13 χρόνια. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν έμπρακτα προς το πρόσωπό μου.

Αναμφίβολα ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 13 χρόνια, όπως επίσης σε όλα τα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, αλλά και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ.

Νιώθω πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που υπήρξα ενεργό μέλος αυτής της οικογένειας στην ένδοξη πορεία της στο μπασκετικο στερέωμα τα τελευταία 13 χρόνια. Η σημερινή μου απόφαση για το τέλος της συνεργασίας μας αυτής είναι πολύ δύσκολη.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους εκπροσώπους του γραπτού, τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού Τύπου για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Τέλος, θα ήθελα να χαιρετήσω αλλά και να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, απανταχού και να τους πω πως με τιμά ιδιαίτερα η πίστη τους στο πρόσωπο μου. Πιστεύω πως θα ξαναβρεθούμε.

Άλλωστε η αναφορά στην ΙΣΤΟΡΙΑ δεν είναι απλά η μνήμη του παρελθόντος, αλλά ερμηνεύει το παρόν και στοχεύει το μέλλον.

Καλή τύχη

Δημήτρης Ιτουδης»
Πηγή: skai.gr