Iσπανικός Τύπος: Πιο κοντά ο Εμερι στον Ολυμπιακό

Από τον Ολυμπιακό αναφέρουν ότι ο προπονητής της Βαλένθια Ουνάι Εμερι είναι απλώς ένας από τους υποψήφιους για τη διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά η εφημερίδα «Las Provincias» της Βαλένθια αναφέρει ότι ο κόουτς βρίσκεται πολύ κοντά στους Ερυθρόλευκους!

«Το μέλλον του Ουνάι Έμερι είναι όλο και πιο κοντά στην Ελλάδα. Ο μάνατζερ του Ισπανού προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, παρακολούθησε χθες τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, ενώ ήδη ενημέρωσε την ομάδα του Πειραιά πως την επόμενη εβδομάδα θα διαπραγματευτεί μαζί τους», αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, η οποία επίσης τονίζει ότι ο Εμερι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού και ειδικότερα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και υπογραμμίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον και για τους τους Λουίς Γκαρθία, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, Μίχαελ Λάουντρουπ και Χοακίν Καπαρός.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πει (στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη μαζί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε) ότι νεότερα για το θέμα του προπονητή οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν στις αρχές Ιουνίου. Μέχρι τότε θα έχει «κλείσει» ο διάδοχος του Βαλβέρδε…
Πηγή: skai.gr