Χριστοδουλόπουλος: Τα επόμενα 4 ματς βγάζουν τον πρωταθλητή

Την άποψη ότι ο πρωταθλητής της εφετινής περιόδου θα βγει μέσα από τα προσεχή τέσσερα παιχνίδια εξέφρασε μετά τη βράβευσή του ο πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

"Όπως έχω πει και στο παρελθόν, 'φάγαμε' τον Φεβρουάριο που ήταν ένας από τους πιο δύσκολους μήνες, ακολουθεί ένα εικοσαήμερο με τα ντέρμπι. Για μένα οι επόμενες 4-5 αγωνιστικές, θα δείξουν ποιος θα γίνει πρωταθλητής. Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι σαν τελικοί και πρέπει να πάρουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Να το δούμε, να το αναλύσουμε, να μπούμε μέσα και να το κερδίσουμε", τόνισε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ:


"Σίγουρα νομίζω ότι είναι μειονέκτημα η απουσία του κόσμου.
Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Όμως και πέρυσι έτσι ήταν και καταφέραμε να κερδίσουμε. Όποια δυσκολία μπαίνει μπροστά μας, νομίζω ότι πρέπει να την ξεπερνάμε. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Τίποτα άλλο. Νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει το αν είσαι καλή ομάδα και τακτικά σωστός. Μετράει η ψυχή, η καρδιά... Νομίζω ότι αν θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να τα έχουμε όλα."

Για το σερί των ντέρμπι που ακολουθεί: "Πιστεύω ότι αυτά τα τρια ματς που ακολουθούν με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και το εκτός έδρας με ΟΦΗ είναι τα πιο σημαντικά, έτσι όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αν τα πάρουμε, θα είμαστε πρωταθλητές."
Πηγή: skai.gr