Προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Προβλήματα στην προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Αφορούν στους Ντάριο Κρέσιτς, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, με τη παρουσία τους στο παιχνίδι είναι να μην είναι δεδομένη.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία, λόγω τραβήγματος στο δικέφαλο (εκφράζονται φόβοι για θλάση), ενώ ο Πολωνός ακραίος αμυντικός δεν προπονήθηκε, εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Αμφότεροι θα υποβληθούν αύριο σε μαγνητική τομογραφία για να εκτιμηθεί η κατάστασή τους.

Ο Βλάνταν Ιβιτς, επιπλέον, δεν κατάφερε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς (αισθάνθηκε σφίξιμο στους προσαγωγούς), συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, γεγονός που καθιστά αμφίβολη την παρουσία του στα πλάνα του Λάσλο Μπόλονι για την αναμέτρηση με τους "πράσινους".

Επέστρεψαν, από την άλλη, όλοι οι διεθνείς και ακολούθησαν πρόγραμμα χαλάρωσης.

Εκ του σύνεγγυς επαφή, εξάλλου, με τους διοικούντες την Πόρτο αναμένεται να έχει αύριο στην Πορτογαλία ο Ζήσης Βρύζας, προκειμένου να τακτοποιηθεί η οφειλή προς την ομάδα από το ποσοστό μεταπώλησης που έχει για τη μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.
Πηγή: skai.gr