Άλλοι γελάνε και άλλοι... ξανακλαίνε(Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-2)

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός έμεινε για δέκατο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη, ενώ αντιθέτως, ο Λεβαδειακός πέτυχε την τέταρτη νίκη του στα πέντε τελευταία παιχνίδια! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ιταλός Ναπολεόνι , ο οποίος με δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά (35’, 71’) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία πλέον έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους και δύο ματς λιγότερα από την ομάδα του Αγρινίου, η οποία παραμένει καθηλωμένη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την περασμένη Τετάρτη στη Λιβαδειά, ο Σουμπίνιο ήταν ο εκτελεστής του Παναιτωλικού. Αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος έγινε ο δημιουργός και... παραχώρησε το ρόλο του «δήμιου» στον Ναπολεόνι. Στο 35΄ οι δύο παίκτες έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Σουμπίνιο «κουβάλησε» τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή την έδωσε στον Ιταλό, ο οποίος απέφυγε και τον Τσενάμο και άνοιξε το σκορ. Εξι λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάνος τράβηξε πάνω του όλη την άμυνα και με μπαλιά «τρύπα» βρήκε ξανά τον Ναπολεόνι, που δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του.

Η εξέλιξη του αγώνα και η αδυναμία των γηπεδούχων να απειλήσουν την αντίπαλη εστία προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων, που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και ιδιαίτερα τον Αγγελο Χαριστέα. Μέσα σε αυτό το «βαρύ» κλίμα ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει, ούτε στο 54΄ με τον Καμαρά (άουτ), ούτε στο 58΄ με τον Θεοδωρίδη (απέκρουσε ο Κυριακίδης), ούτε στο 64΄ με την κεφαλιά του Αναστασιάδη, την οποία απομάκρυνε ο Μουλόπουλος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Οσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Παναιτωλικού απογοητεύονταν και έδειχναν να συμβιβάζονται με την ιδέα της νέας ήττας, ενώ ο Λεβαδειακός κρατούσε άνετα το υπέρ του σκορ και μάλιστα έχασε σημαντική ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 81΄, όμως ο Σουμπίνιο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα αποχώρησε με φορείο ο Θοδωρίδης, που τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουσή του με τον Κόρμπο.


Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Λισγάρας, Ναπολεόνι

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Παλαιολόγος, Αντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν (46΄ Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (76΄ Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46΄ Ακαλέ), Καμαρά

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι (79΄ Πόποβιτς), Αλεξίου (65΄ Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος (70΄ Βιάνα), Λισγάρας, Μελισσάς
Πηγή: skai.gr