Σοκαρισμένος ο Καλόπουλος!

Ξαφνιασμένος από την απόπειρα επίθεσης κουκουλοφόρων δήλωσε ο Δημήτρης Καλόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕ Ποντίων με την Skoda Ξάνθη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο Καλόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνος σχετικά με το περιστατικό: "Στο 88' άγνωστοι (περίπου 30 άτομα) αφού έσπασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του σταδίου, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας κουκούλες και κράνη, και κρατώντας ξύλα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μας με σκοπό να μας χτυπήσουν.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας αυτό δεν κατέστη δυνατό και το παιχνίδι έληξε κανονικά. Κατά την εκτίμησή μου, οι συγκεκριμένοι άγνωστοι δεν ήταν οπαδοί ούτε της γηπεδούχου, ούτε της φιλοξενούμενης ομάδας."

Παράλληλα, αποχωρώντας από το γήπεδο ο διαιτητής από την Θεσσαλονίκη τόνισε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους: "Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, όπως ξάφνιασε και όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο".

Συλλήψεις στα Τέμπη
Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, υπήρχε μια ομάδα ατόμων πίσω από τον πάγκο των Ποντίων, που έβριζε τον Καλόπουλο. Στην ανάπαυλα έφυγε από το γήπεδο και η Αστυνομία πιθανολογεί ότι ήταν αυτή που έκανε την εισβολή στο φινάλε.

Μετά την απώθησή τους από τους αστυνομικούς οι άγνωστοι απομακρύνθηκαν από το στάδιο με αυτοκίνητα. Η Αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε άλλα 6-7 άτομα στα διόδια του Πυργετού, λίγο πριν τα Τέμπη.
Πηγή: skai.gr