Κλείσιμο

Τσάκας: "Οταν μάθει ο κόσμος τη μεταγραφή, θα πηδάει από τους φράχτες"!

 

Τάζει δώρα και παικταράδες ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος του πρίγκιπα Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας! Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα», ο πρίγκιπας έχει συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης! Οπως είπε χαρακτηριστικά, μόλις μάθουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού αυτή τη μεταγραφή - «δώρο» του πρίγκιπα, «ο κόσμος θα πηδάει από τους φράχτες»! Επίσης, προανήγγειλε τις μεταγραφές των Σικαμπάλα και Γκέντο, τις οποίες χαρακτήρισε «κλεισμένες» ενώ για τον Αιγύπτιο στόπερ Χεγκάζι (ο οποίος χθες αγωνίστηκε εναντίον της Βραζιλίας σε φιλικό ματς της εθνικής Αιγύπτου) τόνισε: «Εχουμε τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, αλλά στο παιχνίδι έχουν μπει και ομάδες από την Αγγλία».

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Εξέδρα» ο Βλάσης Τσάκας:

«Τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας συμφώνησε με έναν ποδοσφαιριστή που όταν το μάθει ο κόσμος, θα πηδάει από τους φράχτες. Δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο θα το μάθετε όταν θελήσει ο ίδιος ο Σουλτάν να το γνωστοποιήσει. Πιθανότατα θα το κάνει όταν έρθει στην Ελλάδα. Όσον αφορά τον Χεγκάζι έχουμε τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του, αλλά στο παιχνίδι έχουν μπει και ομάδες από την Αγγλία. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως η μεταγραφή θα γίνει με άλλα έξοδα, ξέχωρα από αυτά που έχουμε υπολογίσει να επενδύσουμε στον Παναθηναϊκό. Θα είναι η έκπληξη που είχαμε προαναγγείλει αλλά όχι η μοναδική. Θα έχουν και συνέχεια τα δώρα».

Σχετικά με το Βοτανικό και τις πιθανότητες να ανεγερθεί εκεί το νέο γήπεδο, δήλωσε: «Δεν βλέπω πώς μπορεί να προχωρήσει αυτή η περίπτωση. Νομίζω ότι από όπου και να το κοιτάξεις, βλέπεις αδιέξοδο. Έχουμε στο μυαλό άλλες τρεις περιπτώσεις. Η μία, η ανακατασκευή του ΟΑΚΑ, η άλλη το Γουδή και την τρίτη επιτρέψτε μου να την αποκαλύψω την κατάλληλη στιγμή».

* Σήμερα ενδέχεται να τοποθετηθεί με γραπτή δήλωσή του ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις εξελίξεις για τη μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ανήκουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Πηγή: skai.gr