Κασνακίδης: «Μιλάμε με τρεις εταιρείες»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Μάκης Κασνακίδης μιλώντας στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Ο πρόεδρος των Supporters έκανε γνωστό ότι οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν συνομιλίες με τρεις επενδυτικές εταιρείες εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι τουλάχιστον η μία από τις τρεις περιπτώσεις θα «κλείσει» θετικά…

«Μιλάμε με τρεις εταιρείες για να επενδύσουν. Θεωρώ ότι με μια από τις τρεις θα τελειώσει αίσια», τόνισε ο Μάκης Κασνακίδης, στην τελευταία του τοποθέτηση κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ερασιτεχνικής.

Η συνεδρίαση αυτή διήρκησε περίπου 2,5 ώρες, στην οποία εκτός του προέδρου των Supporters ήταν και ο δικηγόρος τους, κ.Ρέππας.

Αρχικά ο Κασνακίδης απάντησε στο ερώτημα «γιατί αποφασίσθηκε να αγοράσει ο κόσμος μετοχές από τους Supporters και όχι απευθείας από την ΠΑΕ.

«Ο λόγος είναι ένας και βασικός. Γκρουπαρίστηκε μέσω των Supporters η δύναμη μας. Ελέγχουμε ποιοι είμαστε. Περίπου 1.000 άτομα είμαστε. Αν ήταν απλά μέτοχοι και αγόραζαν, θα ήταν διάσπαρτοι όπως όλοι οι μικρομέτοχοι και όχι ως ομάδα», υποστήριξε ο Μάκης Κασνακίδης.

Στη συνέχεια διαφώνησε με την τιμή της μετοχής η οποία θα ισχύει στην επόμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ υποστηρίζει ότι η τιμή πρέπει να είναι στο 0,33 ευρώ και όχι στο 6,4 ευρώ.

«Εγώ διαφωνώ να πάει τόσο χαμηλά η τιμή. Είναι πολύ μικρό το ποσό. Η αντικειμενική αξία είναι σαφώς μικρότερη από 6,4, αλλά με τέτοια τιμή δίνεται μια εγγύηση. Έτσι δεν θα μπορεί με 1 εκατ. ευρώ να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών ο καθένας. Είναι λίγα τα χρήματα. Συζητάμε βεβαίως αν μετά έρθει και βάλει 2 εκατ. ευρώ και δώσει εγγυητική και για άλλα χρήματα και δείξει οικονομικά φερέγγυος», τόνισε

Για το δάνειο της Morgan Stanley ο Κασνακίδης σχολίασε «Είναι 7 εκατ.ευρώ το δάνειο. Με 2 εκατ.ευρώ τελειώνει το θέμα και εξοφλούμε», είπε και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ταξίδι που έκανε στις ΗΠΑ.

«Δεν μίλησα με τον Πόλυ Χατζηιωάννου. Πήγα για προσωπική δουλειά. Μίλησα με τον Νοτιά. Μου είπε ότι θέλει να μαζέψει την ομάδα του 2004. Να μιλήσουν και να βρουν διάδοχη κατάσταση. Είναι χρονοβόρο, αλλά είπε θα επικοινωνήσει ο ίδιος με αυτούς», είπε.

Τέλος για τα χρέη της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική υποστήριξε:

«Δεν έχω πιέσει την ΠΑΕ για τα λεφτά της Ερασιτεχνικής. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Δεν ήμασταν συνεπείς με ότι συμφωνήσαμε, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Η ΠΑΕ είναι καλύτερα συγκριτικά με πέρυσι με τις οφειλές, αλλά έχει πρόβλημα ρευστότητας», κατέληξε.
Πηγή: skai.gr