"Θέλω παίκτες από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για την κορυφή της Ευρώπης"

Ημέρα… προγραμματικών δηλώσεων ήταν η χθεσινή για τον Πρίγκιπα Σουλτάν, ο οποίος το απόγευμα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό (Sentra FM), το βράδυ σε τηλεοπτικό σταθμό (Nova) και σήμερα εμφανίζονται στην εφημερίδα «Πράσινη» δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες : «Θα ήθελα να αποκτήσω άσους από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Να ενισχύσω το ρόστερ του Παναθηναϊκού με κορυφαίους επαγγελματίες. Δεν σκοπεύω να απαξιώσω τους παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα. Θα τους καθιερώσω και θα τους υποστηρίξω. Οραματίζομαι έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό»

«Είμαι έτοιμος για συμφωνία»

Στον Sentra Fm o πρίγκιπας Σουλτάν είχε δηλώσει έτοιμος για συμφωνία, χωρίς να προσδιορίζει πότε θα έρθει στην Αθήνα.
«Πρώτα από όλα είναι σοβαρή η πρόταση μου για τον Παναθηναϊκό. Συζητάμε κάποιες λεπτομέρειες και με τον κ. Τσάκα και με τον κ. Βαρδινογιάννη. Έρχομαι σε έναν μεγάλο Σύλλογο. Το τελευταίο διάστημα μαζί με τον κ. Τσάκα μελετάμε όλα τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό. Είναι εδώ μαζί μου και περιμένουμε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Θα έρθω σύντομα. Είναι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα θα βρίσκομαι στην Αθήνα. Από την πλευρά μου σας ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα έτοιμος για να κλείσω την συμφωνία, όπως προείπα. Απλά περιμένω να γίνουν οι τελικές επαφές. Αυτό που θέλω όσο τίποτα είναι οι μετοχές να γίνουν δικές μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο και την ομάδα» είπε ο 26χρονος Πρίγκιπας, ο οποίος πιθανότατα θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά από κοντά τον Παναθηναϊκό το μεθεπόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, εναντίον του Εργοτέλη.

 

«Να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης»

Μιλώντας στη Nova, o Πρίγκηπας τόνισε ότι δεν είναι… όψιμος οπαδός της ομάδας («Ο Παναθηναϊκός δεν είναι άγνωστος σύλλογος για εμάς. Είναι πολύ γνωστή ομάδα με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας. Και εγώ είμαι ένας από τους πολλούς υποστηρικτές της ομάδας, εδώ και καιρό υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και ήταν η ιδέα στο μυαλό μου») και έδειξε συγκρατημένος ως προς το χρονικό σημείο ολοκλήρωσης της συμφωνίας: «Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ολοκληρωνόταν σύντομα η συμφωνία και παίρναμε τον έλεγχο της ομάδας ακόμα και τώρα. Περιμένουμε να επεξεργαστούμε και να μελετήσουμε κάποια σημεία στην επίσημη πρόταση και στη συνέχεια να συναντηθούμε με τον κ. Βαρδινογιάννη στην Αθήνα. Και περιμένουμε να αναλύσουμε όλα αυτά τα σημεία, μαζί με τον κ. Τσάκα φυσικά που μας έχει μεταφέρει τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Είμαι ανυπόμονος να ολοκληρωθεί η συμφωνία, όμως χρειάζεται λίγος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις»
 
Δεν έδειξε επιθετικότητα απέναντι σε όσους αμφισβητούν την πρότασή του, αλλά τοποθέτησε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του, λέγοντας: «Θα ήθελα να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ή στην Ελλάδα αναφορικά με το ενδιαφέρον μου. Ο μόνος στόχος μου είναι μεγαλώσω τον σύλλογο, να αυξηθούν οι φίλοι της ομάδας μας και να φτάσει ο Παναθηναϊκός κάποια στιγμή στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτό θέλω μόνο και αυτό θα κάνω όταν υπογράψουμε τα συμβόλαια».

Εκτός απροόπτου, ο Πρίγκιπας Σουλτάν θα έρθει στην Ελλάδα τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, θα επισκεφτεί την Κρήτη, θα συζητήσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και θα παρακολουθήσει το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο.

 

 

Πηγή: skai.gr