Τη Δευτέρα η εξουσιοδότηση...

Τη δέσμευση πως η περιβόητη εξουσιοδότηση του πρίγκιπα Σουλτάν στον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο, που εν συνεχεία θα αναλάβει τις επαφές με την πλευρά Βαρδινογιάννη θα έρθει τη Δευτέρα έλαβε ο εκπρόσωπός του, Βλάσης Τσάκας.

«Θέλουμε να τελειώνουμε γρήγορα», τόνισε, ενώ προανήγγειλε πως ίσως υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του πρίγκιπα εντός της ημέρας.

Ο Βλάσης Τσάκας, που ισχυρίστηκε πως είχε δίπλα του τον πρίγκιπα Σουλτάν αλλά ο τελευταίος δεν ήθελε να μιλήσει στον αέρα.

-το πότε θα έρθει η εξουσιοδότηση: «Δεν υπάρχει τρόπος να πάει αυτή η εξουσιοδότηση σήμερα. Θα είναι στα χέρια του δικηγόρου μας τη Δευτέρα το πρωί. Εγώ δεν ήξερα πως είναι τριήμερη γιορτή».

-τους λόγους που ο πρίγκιπας δεν παίρνει δημόσια θέση: «Προσπαθώ να τον πείσω να κάνει μια δήλωση σήμερα, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνει, στον αέρα ή γραπτώς. Του ζήτησα να μιλήσει στον αέρα και μου απάντησε ευγενικά όχι. Πιθανώς σήμερα να κάνει κάποια δήλωση».

-το αν βρίσκονται στην Τζέντα: «Είμαστε μαζί, όχι στη Σαουδική Αραβία, ούτε στην Ευρώπη. Κάπου για ξεκούραση».

-το αν έχει μιλήσει ο πρίγκιπας με τον Γ. Βαρδινογιάννη: «Δεν ζητήθηκε κάτι τέτοιο από κανέναν. Μιλήσαμε μόνο με τον δικηγόρο του. Θα γνωριστούμε εφόσον προχωρήσουμε από Δευτέρα».

-το αν θα υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις στην υπόθεση: «Το ξέρουμε πως υπάρχει προθεσμία. Δεν πιστεύω να έρθουμε τη Δευτέρα το πρωί και να μας πουν ‘τελειώσαμε, την πήραν την ομάδα άλλοι’. Θέλουμε να τελειώσουμε γρήγορα».
Πηγή: skai.gr