Κλείσιμο

Μέσω δικηγόρων οι επαφές Γ.Βαρδινογιάννη -Τσάκα


Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν προτίθεται να έχει συνάντηση ή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλάση Τσάκα και ανέθεσε ήδη σε δικηγορική εταιρεία να ψάξει και να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες και οποιαδήποτε συνδιαλλαγή πραγματοποιηθεί, θα γίνει μέσω δικηγόρων.


Μπορεί ο Βλάσης Τσάκας να δήλωσε έτοιμος να παράσχει οποιαδήποτε διευκρίνιση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά ο δεύτερος δεν προτίθεται να έχει καμία συζήτηση μαζί του. Ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού παραμένει εξαιρετικά επιφυλακτικός απέναντι στον φερόμενο ως εκπρόσωπο του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, καθώς και στους ισχυρισμούς του.

Για αυτό δεν σκοπεύει να τον συναντήσει ή να έχει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, παρά μόνο έχει αναθέσει την υπόθεση στο δικηγορικό γραφείο (Δικηγορική Εταιρεία Κυριάκιδης- Γεωργόπουλος), που έχει καταθέσει και τις μετοχές του προς διάθεση. Οι νομικοί συνεργάτες του θα ελέγξουν το προφίλ του Πρίγκιπα και θα έρθουν σε επαφή με τον Βλάση Τσάκα, αν και εφόσον φυσικά δοθούν οι οικονομικές εγγυήσεις.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζήτησε:

Πρώτον, εντός διαστήματος 48 ωρών, να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος θα μπορεί να διαπραγματευτεί την εξέλιξη της πρότασης. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την άμεση δρομολόγηση και αξιολόγηση της χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Δεύτερον, ο πληρεξούσιος δικηγόρος που θα οριστεί, να παρέχει κάθε απαραίτητη διευκόλυνση, σε επίπεδο διευκρινίσεων και πληρότητας πρότασης, με στόχο την χωρίς χρονοτριβές εξέλιξη της υπόθεσης.

Η κίνηση δείχνει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και να ξέρουμε άμεσα αν η συγκεκριμένη πρόταση απηχεί την πραγματικότητα και είναι ρεαλιστική και βιώσιμη.

Οπότε, με την προϋπόθεση ότι ο Βλάσης Τσάκας θα εμφανίσει αποδείξεις για τα λεγόμενα του, οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα προχωρήσουν το ντιλ. Φυσικά, η διαδικασία δεν πρόκειται να διαρκέσει επ' άπειρον, αλλά θα λήξει θετικά ή αρνητικά μέχρι την Πέμπτη.

Εκτιμάται ότι αυτό το διάστημα είναι αρκετό για τον Βλάση Τσάκα να τεκμηριώσει την πρόταση του Σαουδάραβα Πρίγκιπα, αλλά και για τους ανθρώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη να έχουν κάνει... φύλλο και φτερό τον επίδοξο αγοραστή...

Όσο για τα όσα απορρέουν από το περιβάλλον του Ανδρέα Βγενόπουλου, δηλαδή πως ο Τσάκας και ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας είναι... τρικ της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο Τζίγγερ προτίμησε να μην σχολιάσει καν...
Πηγή: skai.gr