Τη Δευτέρα η ανακοίνωση απόκτησης του Τζαμέλ Αμπντούν από τον Ολυμπιακό

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για την πρόθεση της Καβάλας να μπλοκάρει την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει ενημερώσει τους «ερυθρόλευκους» ότι έχει μείνει ελεύθερος από τους «αργοναύτες» λόγω οφειλών, έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την Δευτέρα θα υπάρχει ανακοίνωση απόκτησής του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αμπντούν ίσως να μην είναι τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του πρωταθλητή Ελλάδος καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες για την λύση του συμβολαίου με τον Μοϊσές Ουρτάδο. Ο μάναζτερ του Καταλανού ποδοσφαιριστή είχε και χθες επαφές με την διοίκηση της ΠΑΕ καθώς αναζητείται ομάδα να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αν συμβεί αυτό τότε ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελική κίνηση για την απόκτηση του Πάμπλο Ορμπάιθ. Αν βέβαια οι οικονομικές απαιτήσεις ποδοσφαιριστή και Αθλέτικ Μπιλμπάο εξακολουθούν να ξεπερνούν το ένα εκατομμύρια ευρώ, δύσκολα ο Βάσκος θα γίνει κάτοικος Πειραιά.

Σε ότι αφορά το θέμα του επιθετικού, από την διοίκηση έγινε γνωστό πως θα υπάρχει ενίσχυση στην συγκεκριμένη γραμμή μόνο αν βρεθεί κάποιος παίκτης που θα μπορέσει πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα. Ο Βιτσέντσο Ιακουίντα παραμένει στην λίστα των παικτών που έχουν προταθεί όμως για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα θα πρέπει να καταβάλει και η Γιουβέντους ένα σημαντικό μέρος από το συμβόλαιό του το οποίο ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Τέλος, ο Ολυμπιακός παραχώρησε στον ΟΦΗ δανεικό τον Σουμπίνιο για ένα χρόνο. «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, του ποδοσφαιριστή Μαριλάντο Σισέρο Ντα Σίλβα (Σουμπίνιο) στον Ο.Φ.Η.», αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: skai.gr