Παραιτήθηκε ο Νίκος Μαχλάς από τον ΟΦΗ!

Παρελθόν από την προεδρία του ΟΦΗ αποτελεί, όπως δείχνουν τα έως τώρα δεδομένα, ο Νίκος Μαχλάς. Με την έναρξη του Δ.Σ της Δευτέρας, ο Κρητικός παράγοντας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το τιμόνι του συλλόγου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων μελών του συμβουλίου, τα οποία προσπάθησαν μάταια να τον μεταπείσουν.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με αυτόν του Μαχλά, υποβάλλοντας την παραίτησή τους!

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την πολυπόθητη άνοδο της ομάδας στη Σούπερλιγκα και την έναρξη του μεταγραφικού σχεδιασμού, ο οποίος -όπως είναι φυσικό- περνά σε δεύτερη μοίρα.

Τα οικονομικά προβλήματα και η ανάγκη να βρεθεί στην ομάδα της Κρήτης κάποιος επενδυτής για να βοηθήσει οικονομικά ώθησαν τον μέχρι πρότινος «ισχυρό άνδρα» της ομάδας να υποβάλλει την παραίτησή του ενδεχομένως για να πιέσει και να επισπευτούν εξελίξεις – εάν και εφόσον υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται να βοηθήσει.

Βέβαια, μέχρι τώρα φως… στο τούνελ δεν είχε φανεί και έτσι ο ΟΦΗ, λίγες μέρες μετά την επισφράγιση της επιστροφής του στην Σούπερλιγκα βιώνει εξαιρετικά δύσκολες μέρες. Αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει στην Γενική Συνέλευση της Τετάρτης και πλέον όλα είναι ρευστά.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Πηγή: skai.gr