Κλείσιμο

3η αγωνιστική στα πλέι οφ - Κύπελλο στο μπάσκετ

Με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής συνεχίζονται την Κυριακή τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Στις 18:15 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο κεκλεισμένων των θυρών τον ΠΑΟΚ και στις 8.30 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Βόλου. Και οι δυο αγώνες θα μεταδοθούν απ' ευθείας από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας στο μπάσκετ διεκδικούν στις 18:30 το απόγευμα Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στο κλειστό γήπεδο του Ελληνικού. Και αυτός ο αγώνας θα μεταδοθεί από τοραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. 

Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδώσει απευθείας στις 10 το βράδυ τον αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης.

Mε Σκόκο η ΑΕΚ, με προβλήματα ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, πλήρης ο Βόλος

Ο Αργεντινός συμμετείχε χωρίς καμία ενόχληση και στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ανδαλουσιανού για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο τραυματισμός του Σκόκο στον τελικό του Κυπέλλου (θλάση α’ βαθμού) να του κόστισε αρκετές μέρες αποχής από τη δράση, ωστόσο η επιστροφή του σε αυτή -έστω και στις δύο τελευταίες προπονήσεις- κρίθηκε αρκετή για να ενισχύσει, έστω και όχι για 90 λεπτά, την «Ένωση» στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Εκεί που, ούτως ή άλλως δεν θα δώσουν το «παρών» οι τραυματίες Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς (που συνέχισαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας), αλλά και οι Μπερνς, Έντερ, Ντρπιτς και Αργυρίου -που κόπηκαν για λόγους τακτικής από τον Χιμένεθ.

Αναλυτικά στην αποστολή που επέλεξε ο Ανδαλουσιανός για το κυριακάτικο ματς (η οποία αποτελείται ξανά από 20 παίκτες -και όχι από 18 όπως στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play-off), συμμετέχουν οι εξής:

Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Ματέος, Νασούτι, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Λαγός, Μπαχά, Μπλάνκο και Σκόκο.

ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του Σαββάτου. Οι Βιεϊρίνια και Κοντρέρας δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα, καθώς κρίθηκε φρόνιμο από τον προπονητή τους να προφυλαχθούν, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παρουσίασε οίδημα στον αριστερό δικέφαλο, ενώ ο Χιλιανός αμυντικός είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Αμφότεροι, πάντως, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος για την αναμέτρηση με την Ένωση, και την οποία συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Έτο, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

Παναθηναϊκός

Με αρκετές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί την Κυριακή το βράδυ (20:30) στο "Πανθεσσαλικό" στάδιο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα, το μεγάλο πρόβλημα για τον τεχνικό της αθηναϊκής ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα, εντοπίζεται στη μεσαία γραμμή, αφού οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος (τραυματίες) και από σήμερα και ο Κατσουράνης (προσβλήθηκε από ίωση) δεν υπολογίζονται.

Αντίθετα, οι Καραγκούνης και Λέτο ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και τέθηκαν στη διάθεση του Ίβηρα προπονητή, έστω και αν δεν βρίσκονται στον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας. Στην αποστολή των "Πρασίνων", την οποία ανακοίνωσε ο Φερέιρα μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης, συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Τζόρβας, Κοτσόλης, Καρνέζης, Βύντρα, Μαχλελής, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Ιωαννίδης, Σιμάο, Κλέιτον, Καραγκούνης, Νίνης, Λουίς Γκαρσία, Λέτο, Γκοβού, Πετρόπουλος, Σισέ, Πλεσί.

Ολυμπιακός Βόλου

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί την Κυριακή το βράδυ απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός Βόλου, στο "Πανθεσσαλικό" στάδιο (20:30), ευελπιστώντας να κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι απουσίες είναι δεδομένες για τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ουμπίντες (τραυματίας) και Ρόκα (τιμωρημένος). Ο αυριανός αγώνας αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του συγκροτήματος της Μαγνησίας για να μην καταλάβει την τελευταία θέση, αφού οι "Ερυθρόλευκοι" μετρούν ήδη δύο ήττες στις ισάριθμες αναμετρήσεις που προηγήθηκαν. Μετά το πέρας της σημερινής, τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, κ. Κατσαβάκης, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους "Πράσινους", την οποία συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Σανκαρέ, Μόνχε, Μαρτίν, Σολάκης, Μητρόπουλος, Ζέλεσι, Τομά, Ακόστα, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Μπρέσκα, Νέμεθ, Άλβαρες, Γκότοβος, Αναστασίου, Ψυχογιός και Ζέρης.
Πηγή: skai.gr